hari tidur kuuu…

Hmm…slamat satu majlis berbuka puasa anjuran ftechno, ramai tak ramai mana la, lbh kurang 23 org, ni ada ckit gamba diorg majlis berbuka tuh

shashi don don terkejut ngan suprise sempena bezday die…

yeee…epi bezday…

aksi jejaka2 kekenyangan

hmmm…alhamdulillah…kenyang la hendaknya sume org, pastu memasing blur tak tau nak wat pe,so aktiviti seterusnya adalah, balik, otw nak balik tu, din call aku,kate nak lepak umah aku, so aku pon tggu, die sampai ngan arel, ntah camne leh lak tetiba awek sebelah umah aku ni tegur die,(kwn lame die la)… kitorg masuk je…si arel pegang lg air apple yg die beli tu, lame lak kitorg tggu die, aku amik air tu, aku ngan din belasah la air die tu, skali sampai 2 jam si arelĀ  tu lepak umah awek tu, mmg cari penyakit tulla budak ni, lantakla, pastu aku plan nak tdo umah din, din kate umah die xde org, aku pon on jela, skali adam(budak umah die), ada lak, rupenye adam tu mmg nak balik,tp ujan,so xjd la nak balik, skang pon mmg ngah musim ujan,xpela…aku lepak umah din, upload gamba2, pastu aku tgk tv,sementara gamba2 tu di upload, sekali leh tertido lak,sedar2 pukul 4.50, menggelabah aku, aku pusing balakang,aku nampak ada org baring, aku pon jerit “din,din, jom ar g sahur”, sekali adam la, ngan selamba aku ckp “alamak,salah org, din mana?” adam bgtau aku din dlm bilik, hahahaha… aku pon kejut din, aku trus turun warm up enjin keta aku, pastu kitorg g sahur kat kedai mamak, ngan muke bengkak, g sahur, nasib baik xramai org, alah, klu ramai pon aku rasa sume muke lbh kurang sama, tu lom bau mulut diorg lg, mau ilang selera nak sahur, hahahaha, elok roti telur yg aku order sampai je, sakit perut aku ni menjadi2, ah…layan jamban dulu ar…lpas da setle, basuh tgn ngan sebersih2nye(wlaupun nk mkn pkai sudu), barula mknĀ  ngan enjoynye, masa aku kuar toliet tu, ujan tetiba turun ngan seronoknye, lebat gilo, xpe, mkn je dl, lpas mkn, benda yg wajib, isap rokok, fuhh….(amaran kerajaan malaysia, merokok membahayakan kesihatan… p/s: zaman skang ni sume benda bahaya) seronoknye….pastu aku balik, isap lagi sebatang, sementara nk tggu azan subuh, lpas azan, aku pon amik kedudukan baik punyeeeeee…tdo. baru jumpe anak kunci nak masuk pintu mimpi, bunyi sms pulak, aduh…xpe…balas, harap2 bile bls jap g aku da ttdo, sbb slagi aku sdar,aku mesti bls, fuh…ok,setle, da bls,tdo cpat,bunyi lg sms, cpat pulak budak ni reply, aku br anta, ceh,org lain da,xpe,bls n tdo cpat2, yg td lak blas, aduh,xpela..bgn la kjap, selesai sesi sms ngan ucapan2 g.nite,bye,n watever, aku pon tdo, tetiba aku leh layan lagu techno lak,erk..tu cam ringtone aku,ceh…mmg ye pon, typist skolah aku lak tpon,soh aku anta kunci pejabat(die tertinggal), aku soh die dtg amik,die soh aku gak anta, die kate soh aku isi borang cuti, pe lagi, free2 pagi ni ko dpt “kepala otak ko, kan aku da isi ari rabu ari tu,juz aku suruh ko hold dl,aku tak conform lg nak cuti,ni aku da conform, ko pass jela…”tp aku kate ngan die,ko tggu aku roger ko,aku tak ingat kunci tu ada dlm kereta ke tak…aku pon bangun dari tilam(alaaa…sayangnyee…) g usyar dlm kereta,ada…mmm… aku call typist aku tu,soh die tggu,aku nak anta, kang die dtg umah aku pepagi ni, kang org kate pe lak…pompuan tu beb…mmm…sbnrnye aku nak anta sbb aku mls nak tggu die dtg, aku da xleh tdo, kang br nak tdo,die smp lak, baik aku kasi setle,trus tdo,sampai tghari…hahahahha…. tula citer aku ari ni…hahahahaha…

salam n slamat berbuka…

(Visited 32 times, 5,369,184)

2 thoughts on “hari tidur kuuu…

  1. pantun 4 rangkap

    dua tiga buah quini,
    makan sebiji diatas bangku,
    best gile update kali ni
    ketawa macam nak pecah perut aku.

    pantun dua rangkap
    jalan jalan macam berlagak,
    orang india pon puasa jugak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge