hari ni saya bz…kamu bz?

tak de pe nak update sbb ngah sibuk dok touch up gamba untuk dihadiahkan kepada bekas 2nd bos tempat keje aku ni… ni contoh gamba2 yang aku touch up.

dari ini…

kepada ini 

dari ini…

kepada ini

last but not least, dari ini…

kepada ini…

 

ok,last sekali,kalau korg baek hati,tolong klik pada salah satu gamba kat bwh ni… satu je…xyah byk2… pilih yang mana yang berkenan di hati hehehehe…

ok dah… itu je… mekasih sume…

{prtm}

(Visited 27 times, 5,376,944)

27 thoughts on “hari ni saya bz…kamu bz?

  1. wah, sgt superb…. yg kotak kecik2 kat last post tu ko edit jugak ke? hehehe macam bese aku sumpah serapah kat blog ko ni sampai naik kemaju jari aku click click.. hehehe….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge