Hahaha…sawan…

Assalamualaikum, salam sejahtera n salam satu malaysia…rileks,sawan yg aku maksudkan tu bukanlah sawan penyakit cam sawan babi ke,sawan angin ke sawan kaca ke atau sawan2 yg sama waktu dengannya… Sawan ni istilah yg aku bg utk perangai atau pemikiran yg gila2…
Tak tau la nape aku ceria smcm lak pagi ni…smp2 tmpt keje je aku g join geng2 yg tgh lepak,masuk sorg kawan ni die tanya aku,aku simpan lagi x audio cable yg die beli ari tu,aku jwbla aku simpan lg,aku tak jual lg hahaha…diorg gelakkan aku,kate aku ada niat nk jual cable tu…

Pastu berbual scara serius lak,pastu ada sorg lg kwn ni soh aku jd cameraman 10hb julai ni,aku ckp aku mgkn xleh wat sbb nk blk jhr,aku ckp,klu ada duit aku blk jhr,klu xde duit aku stay kat cni,die kate aku xde duit punyela…ade ke nk blk kg 10hb,blk la time br gaji,aku ckp da besday bapak aku tu jth 10hb,nk wat cam ne,aku lmbt knal nenek aku tu,klu aku kenal die sblm die lahirkn bapak aku,klu aku da knal,leh aku soh die lahirkn bapak aku time gaji…

Mcm2 lgla hal mengarut laen…aku nk g sarapan ar…chow…

(Visited 50 times, 5,369,169)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge