Hadiah…

Assalamualaikum,salam sejahtera, salam satu Malaysia, time aku tulis ni aku nk tdo kejap sbb sakit pale sgt2,da mkn pembunuhsakit(painkiller) pon same gak,so nk tdo jap…tp ntah camne ntah aku teringat kat seseorg,pastu terigt nk bg adiah,pastu terigt aku pnh baca status sape ntah,kat facebook,die tny nk bg adiah ape kat pasangan die, terdetik lak nak mengulas kat cni

Pada aku la(pandangan peribadi),cam klu pompuan,die suke adiah yg leh dijadikan hiasan,cam bunge ke, cam patung ke, objek2 yg leh menghias bilik atau umah die,klu dpd pasangan die lak,die harapkan perhiasan yg leh wat awek tu terigat kat bf die,kirenye klu ngan tensen ke,tgk bnd tu tringat kat bf die,trus rs rindu,disayangi ntah amende mengarut lg la…

Klu lelaki lak,snang je kot…bg je adiah yg die perlukan atau yg die leh guna pkai…contohnye die xde jam tangan,atau jam tangan die br je rosak,bg adiah jam tangan,klu die ni bdak keta,cube bg die stering momo ke,seat recaro millenium ke,enjin turbo ke,klu die dak moto bg ar die spocket ke,sport rim ke carburator rs ke…mmg die hargai n jaga sgt2,tp ada gak lelaki yg die bg adiah die bukak wrapingnye elok2,die kua kn dr kotak,die belek2 pastu die wraping blk,pastu die simpan blk,smpla die da btl2 rs nk gune…antara orgnye bapak aku…hehehe… Peace ayah…hehehe…chow dulu la ye… Wassalam…

(Visited 53 times, 5,369,145)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge