Gua letih ni beb…

aku letih….keletihan tu terasa sgt2 bile terlalu perah otak…ni sbb menolong cikgu ict aku wat robot ar… aku volinteer nk tlg… cikgu ict n sorg lg cikgu ni mentor bg budak2 skolah aku yg terlibat ngan pertandingan FLL Body Forward nih… kirenye patutnye budak2 ni yg byk wat keje…cikgu2 ni bg tunjuk ajar…hulurkn bantuan ape sume… so aku yg minat ngan programming n robot ni nk join skali… hulurkn bantuan…

tp keadaanye skang ni… klu nk harapkn bdk2 ni yg buat… mau xsiap ape pon…nk tggu diorg cr idea?ntah bile…

tu yg aku ngan cikgu ict aku ni yg sibuk wat mcm2… smp letih otak ni nk memikirkn,sampaikan kitorg nk tdo pon dok fikir… tu yg terasa pnat tu… bnd ni ade 2 bahagian bsar… 1 bhgn teknikal,1 bhgn problem solving dlm bentuk presentation…so yg lelaki wat technical,yg pompuan wat presentation… nsb baek la yg presentation tu agak berjaya…

serius letih dowh…

smpkn ms balik dr pertandingan tu td,aku berharap yg keta aku ada function auto pilot… rs nk tdo je dlm keta tu…

kpd org2 yg aku janji nk siapkn edit gamba,sori ye lmbt,kebizian melanda…

k,nk tdo dah…nite allz…

Hasil carian :

(Visited 326 times, 5,365,964)

3 thoughts on “Gua letih ni beb…

  1. Namanya pun kerja mestilah letih, nak pergi main polis entry pun letih jugak…hehehe…
    pape hal badan kite ni perlukan rehat secukupnya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge