Google friend connect off, Google plus page on!!!

Ok… smlm along publish entri pasal follower dah 1600.. dan kak yong, bagitau yang google friend connect akan dimansuhkan, dan dia suggest guna create google plus atau Google+ ┬áni… so along try la cari kebenarannya… dan terjumpa ni kat PCWorld…

non-Blogger site?(yang bukan blogger.com/blogspot kot)

 

sebenarnya along dah lama create G+ ni… tapi jarang guna… kalau nak add.. tengok kat akhir mana2 post, korang akan nampak satu kotak camni…

Nampak yang tertulis Google+ kat situ?link tu akan membawa korang ke Akaun G+ alongxp. Add lah ye..

pastu, along pon dah buat page Alongxp.com ni di Google+ tengok gambar kat bawah ni… kat bulatan yang bertanda 2 tu…

yang nombor 1 tu… kalau korang ada Google+(kalau xde lagi tu,create la…hehehe) klik la kat situ ye…

ok,sampai disini sahaja untuk malam ni… jumpa lagi esok… slamat malam…

3 thoughts on “Google friend connect off, Google plus page on!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge