Giveaway from Moscow by Miszlullaby

ok,seperti yang aku janji kan pada cik/puan adah, so skang aku join GA tu selepas ditag beliau…klu korg nmpk mana2 GA ke segmen, tag la aku,aku suke join bnd2 ni…contest je aku kureng,sbb contest selalunya masenye terhad kan? so…aku kurang la nk join contest…

ok…ini la GiveAway yang adah tag aku.

SYARAT-SYARAT:


1)Buat satu entry bertajuk ” Giveaway from Moscow by Miszlullaby“(ade)
2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar. (klik je banner tu, jgn right klik coz ML disable kan right-click)(dah letak)
3)Be my FOLLOWER.(dah,yg ke 1542)
4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.(da letak)
5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.(err…janganla just tulis “saye tag sume orang dalam blog ni”, coz nampak cam xde semangat je nak menang. hehe)(ok,saye tag fyna,cik pupu,panadol,pirate dan kopi)
6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.(jap lg sy wat)

ok siap…sape2 nk join leh join sbb ownernye alu2kan sume yg bace…huhu….

(Visited 18 times, 5,369,740)

17 thoughts on “Giveaway from Moscow by Miszlullaby

  1. tgk.. ko saje wat hal ngan aku.. wei aku join gak r.. klu ko menang, half la prize tu ngan aku, klu aku menang aku wat diam je r.. haha.. thanks bro.. mcm bese kat sini..

    • @syuxer, tak gak…tapi sllnye GA xyah byk bnd nk kena wat,juz letak banner,letak link je… tapi klu contest, kena wat mcm2…tu yg xbest tu… kdg mase xde nk wat bnd2 yg diperlukan dlm contest cam amek gamba ke, tau2 da due…klu GA esok duedatenye…mlm ni leh wat lg… tul x?

  2. Pingback: Komuniti Blogger
    • @faz, ni mesti rs xfhm ape yg kena wat kan? snang je
      letak tajuk entri,letak banner,follow blog die,letak blog die dlm bloglist kite,tag 5 org… dah…tu je… xyah bebel ape2…tu je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge