gengblogger dah kembali laaa…

Tadi tengahari masa aku membalas lawatan blogger2 yang reply komen kat blog aku, aku terperasan ade widget gengblogger kat blog tu, sayangnye aku terlupa nk printscreen blog tu… bile teringat, xjumpe2 gak… adeh… aku ingatkan blog lekat lekit,cari2 tadi tak jumpe lak, nak cari kat blog batu^nisan, asek la line tenet aku problem… lameeeee no load… last2 google chrome bgtau aku

Oops! Google Chrome could not connect

arrgghhh… tekanan aku… tak kisah la tu kan? ape yang penting? kerjasama… ye… pandai… tapi tu bukan jawapan yang sesuai sekarang ye.. jawapanye adelah, gengblogger dah ok dah skang, so leh la copy balik widgetpelawat tu(so kite leh tau sape stalk kite wakakaka) dan boleh la ping entry kat gengblogger tu… tq gengblogger… mmuuaahh… wallaa…hahaha… aku bukan gay ok…

aku dah pasang dah, korg dah pasang?

 

(Visited 86 times, 5,351,314)

12 thoughts on “gengblogger dah kembali laaa…

  1. aku dah lama memerhatikan widget visitor GB tuh. nak pasang takut beri kesan pada speed blog je.. plus kalau gengblogger yang kerap kali kene hack tu kene hack lagi, mesti beri kesan pada blog kita cntohnya cam malware detection etc..

    rasanya berbaloi tak widget tuh??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge