Gembira dalam duka…

Walaupun aku tengah berduka ngan nuffnang atas apa yang terjadi hari sabtu hari tu, tapi aku agak gembira ngan trafik aku minggu lepas. Walaupun tak seberapa, tapi ok la.. kiranya ada konsitensi la…  xde la merudum sangat kiranya dah hampir2 mencapai target aku untuk dapat balik trafik cam sebelum aku tuka domain… terima kasih kat apesal.com dan guablog.com, sbb diorg paling banyak bagi trafik kat blog aku nih…jom tengok ckit…

alhamdulillah… syukur… paling tinggi 10 oktober – 520 uv, paling rendah 266 masa 15 oktober… pastu aku tengok la refferals untuk hari ni… pagi,dan aku tengok blog aku didatangi dari 1 blog,so aku jengah la blog ni…

aku cukup teruja bila blog aku ada dlm bloglist blog orang lain, ramai gak yang letak blog aku dalam blog diorg, antaranya pu3mawar,bidadari,kak adzriel,adah(die letak aku dlm blogger best hehe),uwmaisarah,diana,syuxer,kuchakinah, dan ramai lagi… (xlarat nk copy paste.. haha) tapi yang aku print kat atas ni baru lagi kot… aku baru prasan, kalau korg teror,korg teka la blog sape(tuan blog diatas xleh teka haha)sape betul mggu depan aku bg adiah topap 10 ringgit…hehehe

(Visited 31 times, 5,369,675)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge