Loading...

10 Gadget menarik untuk pejabat

memo holder

beberapa gadget menarik untuk pejabat anda…

mati bunuh
Dead Fred Pen Holder – yang ni korang takkan disabit kesalahan kerana membunuh.. jangan risau

 

Dead Fred Pen Holder

Military Bullet
Military Bullet Pen – agak2 kalau bawak ni,kena tahan ngan polis tak?

UNIQUE 50 Caliber Machine Gun Rifle Military Bullet Pen

tape holder – unik,tapi jangan salahkan along klu bos korang marah sbb letak kasut atas meja… hahaha

Scotch Shoe Dispenser with Magic Tape

phone holder
hand cell phone holder

Desktop  Hand Cell Phone Holder

business card
business card and pen holder

Metal Unique Desktop Pen/business Card Holder Office Girl

memo holder
Aksesori meja Tape Dispenser Pen Memo Holder Clip

Desk Accessory: Tape Dispenser Pen Memo Holder Clip Storage 

asah pensil
pengasah pensil berbentuk apel yang menggunakan bateri

Battery Operated Apple Design Pencil Sharpener

paper clip
Kitchen Sink Paper Clip Holder

Kitchen Sink Paper Clip Holder

murder ink
Sticky Note Pad and Pen Set

Murder Ink Sticky Note Pad and Pen Set

gelang getah
Rubber Band Holder

Suck UK Dead Mike Rubber Band Holder 

hehehe… suke tak? kalau suke, beli je… klik kat gamba atau link bawah gambar tu… skrg ni jom kita pegi melawat blog yun a.k.a shinju, chenta dan ~ aku dan die ~

Hasil carian :

2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge