FOLLOW ME!!!!

fuh…ssh betol aku nk cari gamba ni… hampir2 putus asa gakla… apsal ssh sgt nk cari gamba bedak ni?org da xpakai ke bedak ni? kan ensem org yg pkai bedak ni(dalam iklan). masa aku skolah rendah dulu,pantang dgr perkataan follow me, jenama ni la yg akan bermain dalam kepala.

tapi bedak ni bukanlah topik yg aku nk share kan kat sini, ape yg aku nk sampaikan adelah… follow la aku kat twitter,fb, dan page di fb aku… tu je….

follow twitter saya,klik pada gambar

 

 

like page blog ni di fb

 

Abang Long’s Profile
Abang Long's Facebook profile

dan add saya di fb

bunyi cam desprate je bang? haha… agaknye la kot… alah… ape salahnye kan? sharing is caring la katekan… aku wat camni pas aku baca blog org yg suke komen entri org,die komen,tp bukan kat blog org yg dikomen tu,tapi die wat entri kat blog die, bunyinye cam ape? sendiri fikir lah, sape orgnye?hehe… korg kena selalu jengah feedjit korg ke atau ape2 yg berkaitan. tgk la blog korg tu dihinggap dari pintu blog mane.

dan kalau korang ni suke menulis/menaip cerita yg best2 atau korang ada pengalaman ke ape ke yg nak dikongsikan, atau ada berita yang menarik,korg leh hantarkn kat metro(klik sini),mana tau leh menang 500 ringgit, xnak ke? rugi ar beb,untung sabut timbul,untuk batu tenggelam,untung 4D? lu fikirla sendiri,sorry nabil,pinjam ayat ko jap!! peace

Hasil carian :

(Visited 175 times, 5,348,154)

14 thoughts on “FOLLOW ME!!!!

  1. eh lama gila bedak ni saya pakai dulu time dok dekat asrama dulu2.itupun pinjam ngan kawanla heheh..berapa harga dia sekarang ye??lama dah x pakai bedak ni sjak guna minyak wangi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge