:: Fakta Menarik “BlOgger Friends FOrever (BFF)” ::

:: Fakta Menarik “BlOgger Friends FOrever (BFF)” ::
menggalakkn hubungan yg lebih akrab sesama blOgger 

mengeratkan hubungan antara blOgger2 yg telah jOin cOntest
(list nama peserta pd sidebar)

dapat tOpup percuma sekiranya menjadi pemenang bertuah yg dicari!

yeeee….tuan2 dan puan2… itu lah yang kite cari…. hehehehe… tadi aku bukak page blog ni kat fb, Alhamdulillah, dah 354 orang yang like page tu, so sape yang blognye diautoping tu untung la… ok, so tengok ada notification, ada orang post entri die kat blog aku, kalau join bloglist ari tu kan boleh autoping je… kang senang… xpe…len kali saya wat segmen utk offer sape2 yang nak join autoping di page blog aku ni tu… ade sape2 nak join?

ini lah die,so aku pon klik link tu… Blogger friends forever contest, so, syarat2 nye ade lah…

1. FOllOw blOg Cik DianaCik Mira..
(Kalau dh fOllOw blOg Cik Diana, fOllOw blOg Cik Mira plak. Vice versa)(ok dah…)

2. Buat satu entry khas berserta link dan letak banner “BlOgger Friends FOrever (BFF)” dlm entry tersebut.(ok dah,klik gambar tu untuk ke link tu…)

3. Jawab sOalan dibawah dan lengkapkan slogan :

a) Siapakah rakan blOgger yg kOrg knal rapat Or baik?

ramai, ok, kalau lelaki, pirate, syuxer,kopi,IM,ezahd ramai lagi la…

kalau pompuan lak lagi ramai, sampai tak ingat, hahahaha…antara yang rapat dlm blog la, dian, oshin, cik scc, normi, suhaili, dr.hanis a.k.a panadol dan ramai lagi la…

b) Nyatakan blOg sape yg kOrg suke masuk, sllu komen Or lepak?
antara blog2 yang saya suke masuk, blog syuxer,kopi,IM, dianoshin,cik scc dan blog2 dalam bloglist saya yang baru update.

c) Lengkapkan slogan.. “Saya layak bergelar seOrang “BlOgger Friends FOrever (BFF)” kerana “kerana kau,ku masih disini, terima kasseeeyyy…”(lagu alleycats)hahahaha.. sbb saya suke berkawan. dan saya menghargai kawan2 saya.

4. Sila tag kepada 3 Org blOgger lain n make sure they’Olls tahu yg diOrg ditag..

3 je? alaa… len kali wat la ayat, “sila tag 3 atau 13 atau 33 atau berapa2 yang anda nak” kan senang, 3 mana cukup,nak tag ramai ni,tapi xpela…saya tag syuxer, dian dan normi(tolong up trafik die)

5. Tarikh tutup penyertaan 25 Mei 2011 (11.59 mlm)(sempat lagi kalau aku wat time balik kampung,hahaha)

6. Tinggalkan link penyertaan di bhgian kOmen blOg Cik Mira sahaja. (baeklah!!)


(Visited 30 times, 5,351,169)

25 thoughts on “:: Fakta Menarik “BlOgger Friends FOrever (BFF)” ::

  1. huwaaaaaa…
    terharu aku taw..
    ko nie suka betul buat entry auto pblsh..
    trauma aku maw wat entry auto.. hahaha..

    tq yaa.. hehehe..

  2. aku kalo bab nak kena follow semata mata nak join ape semua macam tu pehtu nak kena tag orang tu yang rasa malas sket..hehehe..

    • @syuxer, orait…aku da baca da entri tu td dpd page blog ni ms ko br update td,tu la kelebihan bile autoping…ye dak? hahaha…insyaAllah aku join… ni br pas wat entri utk mak aku…hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge