entri teramat pendek : aku da lulus RAE!!!

Alhamdulillah, syukur, aku dah lulus exam RAE atau periksaan Radio Amatur siri 1/2011, aku nak post entri ni pagi td,tp kerana nak menjaga hati sorg kawan aku,aku post petang2 ni. ok, dah lulus exam,pasni nk apply callsign, dah dapat callsign, terus aku nk blajo morse code lak, tahun dpan, ujung tahun ke, aku nk apply lesen kelas A lak. (cita2 tinggi kot hahaha)

{prtm}

Hasil carian :

(Visited 66 times, 5,351,045)

35 thoughts on “entri teramat pendek : aku da lulus RAE!!!

  1. As salam alongxp.
    Mcm mana nak joint radio amatur nie? Aku lone ranger aje. Bile baca blog ko tentang radio amatur seronok lak.

    Nak tanya ckit, soalan2 apa yang masuk dalam exam skmm dan kelas untuk hadapi exam tu ada tak. kalau ada kosnya berapa?

  2. bro lama sudah ku lawat… nak tanya nih, ko buat rancangan radio sendiri ke??? gilo advance.. klu dah popular, amik la aku keje, jadi tukang cuci konti pun ok ja… huhu.. macam bese.

    • @apih el nino, ade, pagi membe aku keje, sambil keje,kalau die jengah fb,kot2 die nampak entri ni di ping ke fb,nnt die bukak, kecik ati die,kalau petang time die dah nk balik,die tak jengah sgt kat fb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge