Duit lagi…

Assalamualaikum, salam sejahtera n salam satu Malaysia, ari ni juz aku nk luahkn je…mslh kewangan…keta aku br je aju tersagat pagar,ni die wat hal laen lak,timer aku xjalankan fungsi auto off enjin…ssh nye bile jalan jauh ar…sll aku setkn bape minit baru die mati sndr,so aku takyah la nk buang masa nk menunggu bape minit dlm keta br nk matikn enjin, tp tu ok lg la…mslh skang ni lampu blkg aku tak nyala kalau aku brek atau bukak lampu depan, yg aku prasan smlm lampu brek ketiga yg kat spoiler je nyala…nyala memanjang…tak tekan brek pon nyala gak… Nk kena betulkn cpat,kang kena saman lg…

Ngan komitmen nk ngabis kn duit kat keta,blk jhr smp 2 kali sebulan, leh lak ada pihak laen yg xfhm2…arrgghh… Ngan mslh ,peribadi lg…

Sekian utk kali ini…

P/s: pada sape2 yg nk introduce mana2 mlm,jgn mimpi ar… Xkn aku terjebak…

Hasil carian :

(Visited 47 times, 5,371,978)

One thought on “Duit lagi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge