Download cerita baru

” Bro, download cerita baru “, “Apa cerita baru yang ada? dah download?”, “jap g aku dtg nak sedut movie baru-baru”.

Assalamualaikum dan salam sejahtera para sahabat blog alongxp.com, well… dialog-dialog kat atas tu adalah dialog atau pertanyaan kawan-kawan saya kepada saya.

Mereka mengharapkan yang saya ni rajin download cerita baru je. Bukan nak kata mereka membebankan saya, tidak sama sekali, cuma… saya ni bukan jenis yang follow cerita baru, terutama sekali cerita melayu. hehehehe.

Saya bukan jenis yang rajin tengok tv, bila remote ditangan saya, dan wife saya tengah tak fokus pada rancangan di tv, maka saya akan buka channel HBO, cinemax atau Fox. dan kebanyakkan cerita dalam tu semuanya bukanlah cerita baru, paling baru pun mungkin dah keluar 6 bulan sebelum tu.

Download cerita baru

download cerita baru

Selalu ko download cerita baru kat mana?

“kat google” tulah jawapan saya, maksudnya, saya tak follow mana-mana laman web download movie. Sebab selalunya website download movie ni tak tahan lama.

Kadang-kadang tak update, kadang-kadang kena block dan sebagainya.

Tapi macam sekarang ni saya banyak download kat telegram je. Channel download movie kat telegram belambak, bersepah macam cendawan tumbuh selepas hujan.

Padahal saya sendiri tak pernah tengok macam mana cendawan tumbuh lepas hujan.

Tapi memang banyak pun channel download movie baru kat telegram sekarang ni, yang dari Malaysia, atau luar negara.

Cerita melayu, cerita cina, cerita korea, cerita tamil, cerita lucah, tak boleh nak cerita semua ada. Cari ajelah sendiri. Tapi tolonglah jangan PM saya mintak link group lucah, group gay dan segala group yang mengarut. Memang saya akan block. Contohnya mereka ni.

mana blue group video panas group seks group gay group bogel

Yang tetibe pm tanya mana blue ada, agaknya dia tanya blues clues gaknye. Yang tanya group gay la, group bogel-bogel la. Yang tanya group seks pon ada.

Kalau yang gila seks kat perempuan tu boleh la saya nasihatkan nikah cepat-cepat, tapi kalau yang jenis gila seks gay ni saya tak tahu lah nak cakap apa.

Apa pun, tahniahlah buat pelakon baru, pengarah baru dan yang sama waktu dengannya sebab masih sanggup buat filem dan drama di zaman cetak rompak ni.

Habis tu kat mana nak download cerita baru ni?

Korang cari la sendiri… hahahahaha

Hasil carian :

(Visited 544 times, 5,330,628)

12 thoughts on “Download cerita baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge