diberikan emas,ku pilih dirimu…ha?

Semalam,atau lebih tepat lagi, 2 hari lepas, ade la sorg awek ni add aku(single ke da kawen aku xpasti), pastu die introla sikit pasal diri die… die tau psl blog ni dari sorg rakan Juruteknik komputer yang satu daerah ngan aku ni yang aku panggil firaun…hahahaha… (kalau die baca ni mesti die menyumpah “hampaih nyoq masam hang ni”), ok, berbalik kepada awek tadi, ni la perbualan aku ngan beliau yang dikenali sebagai Cikgu Suhaili

so pukul 4 lebih tadi aku g la terjah ke blog die, n aku tertarik ngan satu entri blog die yang bertajuk pearl jade : featured in broframestone.com die bgtau yg blog die di featured kat dlm blog broframstone.com, siap die bg link, so aku jengah la entri tu… entri bertajuk andai ku diberikan emas & permata.

Jiwang gak broframestone nih…hahaha.. yang aku setuju ngan bro adalah bile die ckp, andai kupunyai mahligai indah, akan kusewakan untuk mu, tapi bro, nak sewakan kat “mu” tu ke, sewakan,pastu duit sewa tu bg kat “mu” tu? kalau sewakan kat “mu” tu elok sangat la tu…hehehehe

cume yg aku kurang setuju, bukan la tak setuju ngan bro, juz, kalau aku la…” andai diberikan emas permata,kupilih senyuman mu…” bro jawab, “andai diberikan emas permata ku pilih dirimu”, kalau aku, aku amek je emas permata tu, sebab “mu” xde dalam pilihan,hehehe… pastu sebab ape aku amek emas permata tu? zaman skang ni nk g toilet pon da 30 sen ke 50 sen, ni kan pulak nak anak pompuan orang, so baek amek emas permata tu,wat bisnes ke,wat hantaran terus ke kan? haha… kite kan lelaki..

 

diberikan emas

 

 

Hasil carian :

(Visited 145 times, 5,372,061)

23 thoughts on “diberikan emas,ku pilih dirimu…ha?

  1. along xp…hahaha…siap letak lagi conversation kite 2???
    waa malunya..seb baek xde mengarut2..hehe
    mlm td x on9..xtau kena featured dlm blog along lak..
    wah sye difeatured dlm difeatured…apakah??hehe
    thanx ya..br cek stats blogger..thanx 4 d backlink..

    bagus bagus pilih emas…t boleh r bg sye dgan raudah..
    raudah kem salam firaun =p
    die ckp hampeh nyiok..hihi

  2. saya setuju dengan bro..saya pun akan ambik emas permata…boleh kawen empat terus kan..:)..memang bro fikir secara menyeluruh lah dengan kata lain secara jangka masa panjang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge