Dayana Az dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!

 

Salam bloggers!
Miszy Dian dan Dayana AZ nak buat LUCKY DRAW! sebab Dayana dah teringin sangat plus, nak bagi hadiah apa yang mampu untuk rakan blogger, Miszydian pulak dah nak habis praktikal sudah so kira nak share hasil praktikal dengan semua blogger.. sila like cepat² (n__n)Y
Lucky Draw ini khas untuk semua bloggers yang ada sekarang .. any bloggers and nda kisah lah kalau kamu blogger newbie or what, blog nda comel or blog kemas, semua boleh join~
syarat2 Lucky Draw 

1. terbuka buat follower Miszy Dian dan Dayana AZ .. means kena FOLLOW :)(setle)
2. buat satu entrI pasal lucky draw and letak tajuk ‘Dayana AZ dan MiszyDian’s buat LUCKY DRAW! ‘(ni la kan?setle)
3. letak banner lucky draw kat entrI, dan linkkan ke entri ini.(setle)
4. tag 3 orang blogger and make sure mereka tahu :)(setle)
so aku nak tag mereka nih…
gnesop
5. hantar nama dan link kamu di bahagian comment ENTRI Miszy Dian sahaja :)(setle)
hadiah?
hadiah di sediakan untuk 5 orang pemenang yang mana akan di taja oleh kami berdua so of course lah
kamu kena follow
blog Miszy Dian dan Dayana AZ kan 🙂
hadiah utama – handmade chocolate
2nd- header dari DD BSHOP
3rd- header dari DD BSHOP
4th- header dari DD BSHOP
5th- keychain khas dari Sabah
kalau ada rezeki, hadiah mungkin akan di tambah lagi.. even nda ramai yang join pun, lucky draw tetap akan berjalan seperti biasa.. nahh peluang kamu lagi besar taw 🙂
tarikh tutup?
tamat pada hari praktikal Miszy Dian
29hb April 2011 | 11:59pm

Hasil carian :

(Visited 21 times, 5,371,938)

12 thoughts on “Dayana Az dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge