dapat lagi

 

xde ape yg nk dihupdate kn ari ni… sbb serabut dpt surat ni smlm… haish.. thn lpas da dpt, tp asek “nantilah” xbukak2 tintednye… tak pegi la inspection,thn ni dpt lg…kali ni nk bukak la tinted tu…(adeh…nk kena kemas la seat blkg nih), aku wat tinted ni sbb seat blkg aku sll penuh ngan barang, bj la,sweater la kamerala, da mcm dalam almari da seat blkg aku tu..adoi la… haish…. by the way,pada sape yg xde smart phone… tp nak gak online kat fon,cube jengah sini… (download opera mini baru) n mane tau leh dapat HTC Mozart kan? xke best tu namenye?

{prtm}

(Visited 19 times, 5,349,354)

24 thoughts on “dapat lagi

  1. salam along..leceh no kalau kena ngan JPJ, tinted mmg kena buang..duit pun depa balas..hehe, sabaq jer…

    Kalo ada roadblock JPj mmg takkan lalu punya..tinted pun tak lepas gak..goldust gelap..huhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge