dapat lagi

 

xde ape yg nk dihupdate kn ari ni… sbb serabut dpt surat ni smlm… haish.. thn lpas da dpt, tp asek “nantilah” xbukak2 tintednye… tak pegi la inspection,thn ni dpt lg…kali ni nk bukak la tinted tu…(adeh…nk kena kemas la seat blkg nih), aku wat tinted ni sbb seat blkg aku sll penuh ngan barang, bj la,sweater la kamerala, da mcm dalam almari da seat blkg aku tu..adoi la… haish…. by the way,pada sape yg xde smart phone… tp nak gak online kat fon,cube jengah sini… (download opera mini baru) n mane tau leh dapat HTC Mozart kan? xke best tu namenye?

{prtm}

alongxp

Seorang juruteknik komputer, seorang jurufoto, seorang ham operator yang memegang callsign 9W2AXP, seorang suami, dan seorang bapa

You may also Like

24 Comments

  1. normi

    28th Nov 2011 - 4:51 pm

    dapt surat cinta dr pak polisi yer..:)

  2. normi

    28th Nov 2011 - 4:50 pm

    dapt suray cinta dr pak polisi yer..:)

  3. aishah

    31st Mar 2011 - 4:37 pm

    hehe…surat chenta dr jpj…ape jd kalau abaikan ek?

    • alongxp

      31st Mar 2011 - 6:27 pm

      ntah…yg thn lpas punye secara xsengaja da abaikan,ni kali ni die ada tulis mahkamah, igt nk bukak gak la…

  4. Nine

    31st Mar 2011 - 6:40 am

    salam along..leceh no kalau kena ngan JPJ, tinted mmg kena buang..duit pun depa balas..hehe, sabaq jer…

    Kalo ada roadblock JPj mmg takkan lalu punya..tinted pun tak lepas gak..goldust gelap..huhu…

    • alongxp

      31st Mar 2011 - 9:31 am

      huhu…ni lg bagus,goldust gelap,dr jauh lg jpj tggu ni…haha

  5. najwa

    30th Mar 2011 - 10:19 am

    yeah100x dapat SAMAN….heheehhe

    • alongxp

      30th Mar 2011 - 11:49 am

      cis…sampai ati….

  6. zuanxi

    27th Mar 2011 - 10:03 am

    jpj oh jpj.. xde keje lain kau ya.. saman jak yg pandai.
    tinted ni patut di benar.. cuma jgn yg melampau jak..
    htc… i like. hehe

    • alongxp

      27th Mar 2011 - 5:21 pm

      ntahla zuanxi,sy tinted itam gelap melampau tp kat cermin sisi blkg n cermin blkg,cermin yg mati,keta satria…

  7. fyna

    25th Mar 2011 - 12:56 pm

    so,da setel blum nih dear? :Hairstylist:

    • alongxp

      25th Mar 2011 - 1:24 pm

      lom lg slagi xkopek tinted tu…

  8. keyyah

    25th Mar 2011 - 8:44 am

    lepas ni dah xley buat almari lah kat belakang kereta 2..hihi…
    actually abg jpj 2 jeles sbb dia xley buat kot…ngeeee

    • alongxp

      25th Mar 2011 - 9:57 am

      tu la psl… agknye die da kawen,bini die jeles bile die wat camtu,tu yg die bg saman tu…hahaha

  9. PurpleOked

    25th Mar 2011 - 2:05 am

    eh,so awak ada msk 999 tak mlm td.. hahaha…

    • alongxp

      25th Mar 2011 - 9:56 am

      erk…mana ada…hahaha…

  10. husna

    24th Mar 2011 - 8:54 pm

    doh guane gitu dapat surat cinta uh..haha

    • alongxp

      24th Mar 2011 - 10:41 pm

      :Pleasure:

  11. cik pulau

    24th Mar 2011 - 8:38 pm

    surat cinta daripada abg jpj.. lalala~

    • alongxp

      24th Mar 2011 - 10:37 pm

      :Happy-Grin:

  12. nuruladhar

    24th Mar 2011 - 5:35 pm

    hihi dapat surat cinta ye? ngeee saba jek la ye…

    • alongxp

      24th Mar 2011 - 10:36 pm

      tu ar…bekenan lak jpj tu kat keta sy…

  13. kidfx

    24th Mar 2011 - 4:53 pm

    haaaa..ingatka dpat htc td. rupnya dpt surat . sabar la kak..nak wat cemana dia x puah hati ngan tinted tu

    • alongxp

      24th Mar 2011 - 10:35 pm

      die jeles…hahaha…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Archives

×