Da renovation….

Ok… depending pada post sebelum ni… hasrat aku untuk membuat segmen bagi menjemput blogger untuk mengofferkan diri diorg utk meletakkan diri dlm bloglist di blog di disambut agak baek, maka dengan ini…

aku memulakan segmen ini…

syaratnya mudah tapi pelik:

1.buat entri yang pasal blog ni.tak kisah la korang nak cerita apa sekali pon, tapi mestilah lebih dari 100 patah perkataan, tajuknye plak mestilah ada “alongxp” tak kiralah macam mana sekali pon tajuk tu, nk kontrovesi pon boleh…

2. letak link blog ni dlm bloglist korang.

3. letak link facebook korg/link page fb/twitter korg.

4. letak link entri yang korang da buat tu kat ruangan komen kat cni…

tu je… penyertaan taman jam 7 petang, 3 mei 2011, kejapnye kan?hehehehe… sape cepat die dapatla… dan sape yang join, secara automatiknye blog die akan tersenarai dalam autoping kat page blog ni pada esoknya…

sekian terima kasih….

:Happy-Grin:

{prtm}

(Visited 27 times, 5,377,024)

25 thoughts on “Da renovation….

  1. alaa…baru pasan…x smpat da nk join…keje tgh melambak…ehehe…pasni buat lg hokeyh… πŸ™‚

    • @syuxer, haha…tu ar aku tgk autoping kat fb td… sbnrnye… ko tak yah buat pon xpe…sbb ko mmg da tercalon utk masuk bloglist…hehehehe…anyway,thnx la support…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge