Da bloglist – DONE

Yaaaa…siap pon akhirnye blogslist aku… dari 14 blog kat situ 11 dpdnye aku amek dpd yang selalu jengah dan komen kat blog aku nih… 3 lagi aku amek dpd segmen bloglist yg aku wat semalam. ada yang komen semata2 kat entri tu,tapi tak join… so… time is tissue(amek dpd cerita snake on plane). so tanpa melengahkan masa, aku terus amek yang sangat rajin komen kat blog aku ni, dan yang join segmen tu.

so… blog2 ni la yang aku akan jengah bile aku bukak blog aku nih… dan esok,diorg2 ni aku akan masukkan kedalam senarai autoping page blog aku. kepada yang terkilan sbb tak masuk dlm bloglist,rajin2 la jengah dan komen ye?nnt bulan 10 aku update lagi bloglist aku ni… ok? InsyaAllah,  aku akan wat GA bulan 6 ke bulan 7 dan kepada yang sangat2 rajin komen, korang akan dapat GA tuh… tanpa perlu wat entri ke hape…

peace no war

{prtm}

(Visited 17 times, 5,369,642)

28 thoughts on “Da bloglist – DONE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge