Da 2 mggu dah… lame ke kejap?

Lame ke kejap 2 mggu tu? bg aku,pd aku la… sgt sekejap… sehari 24 jam, aku rs cam xcukup je ms 24 jam tu utk aku kejar cite2 aku, impian dan harapan aku…(wah bahasa ko long,leh tahan ye…)sbb tu kadang2 aku resah je nk tdo…

yela… masa ada 24 jam, masa aku kat tempat keje je da 9 jam, tggl 15 jam, tolak masa aku g balik keje,atas jln je da lbh kurang sejam stgh utk sehari, tggl 13 jam stgh(cube korang amek kalkulator jap,kire tu ke x?) pastu masa utk aku mandi, sehari total lbh kurang errr… sejam stgh(tu termasuk waktu amek ilham cam dak ni)

tggl 12 jam.. masa utk mkn time mlm2+masa perjalanan nk mkn, da 2 jam, da tggl 10 jam, blogwalking da 4-6 jam… tggl 6 ke 4 jam, utk tdo,abes, bile mase aku nk study psl forex(eceh…),bile ms aku nk study RAE utk exam Radio Amatur? bulan 6 ni da nk exam, bile ms nk bsh keta(da 2 bulan kot xbsh), bile ms nk bg ikan aku mkn? bile nk itu? bile nak ini??? arrrrggghhh…ms xcukup….

tapi….

bukan tu yg aku nk citer…. aku nk bgtau kat cni,sehingga post aku ni ditulis 21/ march/2011 jam 1911(waktu banting,selangor GMT +8), page blog ni kat fb da ada 55 org like… hehehe…tu je…saje kasi saspensi…

hehehehe… so harap korg yg datang ke blog aku ni klik “Like” kat page tu ye… atau leh g ke link ni http://www.facebook.com/pages/Ni-La-BlOg-Aku-fb/170142423037709 pastu klik Like ye?

lagu 1 perkara,kot2 la ade yg nk friends ngan aku a.k.a alongxp, tp xjumpe button add tu, maknenye korg xde kwn2 korg yg da friends ngan aku(eceh,sape nk friend ngan along?),dalam erti kate laen, korg xde mutual friends ngan aku, so mmg xde la korg jumpe button tu,sbb friends of friends je leh kawan ngan aku(rs cam poyo lak aku ni,ahh…ade aku kesah?),sbb sblm ni,ms aku dok rajin maen game la hape la kat fb tu, ramai org yg xdikenali dr luar negara add aku,so…utk mengurangkn keje aku nk investigate sape die…aku wat camtu….so klu nk add aku, pn kat inbox fb aku,nnt aku g page korg,aku request utk jd friends korg cam 2 blogger ni wat, si Liyana Hamid ngan Elle Leiya ni wat dulu…

OK? arios amigos… peace no war…

I love u all…

:Wink:

{prtm}

Hasil carian :

(Visited 31 times, 5,376,631)

33 thoughts on “Da 2 mggu dah… lame ke kejap?

  1. hehehe..mmg terhad giler masa kan, smpai kan rase cpt je masa berlalu, mcm x cukup 24 jam, tu lah org kate, kite kena kejar masa, bukan tggu masa kejar kite..

    • mmmm…actually ade semangat nk wat bile visitor da 300 ke atas sehari… tu pon teragak2 gak… tp fikir2,wat jela…bukan klua modal pon…

    • tul tu,tp abg im,mmg hakikatnye merah nk ke hijau,mmg lama,klu traffic lite yg ada time tu, klu lampu merah smp 99 saat,tp lampu ijau dlm 20 saat je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge