Loading...

control winamp dari headset bluetooth

bluetooth headset

ok… nak dijadikan cerita… masalah ni dah agak lama dah terjadi, saya pon pelik kenapa saya tak boleh nak control winamp (play, pause, next, back lagu) dari bluetooth headset ni… saya beli bluetooth headset ni bulan lepas, sejak dari tu saya cube nak control winamp dari bluetooth headset ni tak berjaya, kalau pakai windows mediaplayer atau player lain macam gom player ok. tapi kat winamp tak berjaya. saya dah biasa ngan winamp… sejak saya terjebak dengan dunia komputer, default player untuk saya main lagu adalah winamp, antara sebabnye.. sebab… entah.. hahaha

bluetooth headset

nama je nokia, tapi kebanyakkan masa saya guna untuk connect ke laptop.. hehe

 so… google punya google.. jumpelah satu artikel ni… punyalah panjang berjela die cerita, omputeh lak tu… nasib baiklaaaaa saya ni agak penyabar orangnye.. so saya baca jela… baca punya baca rupenye nk buat benda tu tak susah pon… bukak winamp, lepas tu tekan ctrl dan p, kat belah kiri tu cari global hotkeys, then tick 2 kotak yang ada kat situ… thats all…

preference winamp

so dapatla saya control winamp saya ni dari headset bluetooth nokia bh 503 ni… tu je pon…

Hasil carian :

2 comments
  1. remote printing – print dari android anda : Alongxp.com

    […] ok, berbalik kepada macam mana saya nak print dari android nih.. nk buat direct(cucuk kabel) nak kena beli kabel ape sume lak lagi… tu pon belum tentu android support printer tu.. kang gaduh lak diorg tu. kalau boleh pon.. malasla nak pegi cucuk2 ni.. plus.. saya seorang yang tak selesa dengan wayar. selalu ada masalah dengan wayar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge