Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015

Macam dah lama giler tak join contest kat blog ni…. Tetiba rasa nak join Contest Review Lynk.my 2015 ni pulak.

Kenapa saya tiba-tiba nak join Contest Review Lynk.my 2015 ni pulak? Pastinya disebabkan hadiah yang ditawarkan.

TOP lynkUNDI

Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100

 

 ·        TOP SEO
Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100

 

 ·        TOP CREATIVE
Tempat Pertama – RM1000
Tempat Kedua – RM500
Tempat Ketiga – RM200
 

 

·        Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )

yang hadiah giveaway pernyertaan ni memang confirm la saya tak dapat, sebab terhad untuk 50 peserta awal je.

Untuk Top lynkUNDI pun confirm la tak ada orang nak undi blogger yang tak terkenal ni.

Untuk TOP SEO lagi la confirm tak merasa hadiah tempat pertama hingga ke 3 tu, nak masuk top 10 pon belum tentu, ramai sangat blogger-blogger hebat join Contest Review Lynk.my 2015 ni.

Kita boleh tengok senarai peserta Contest Review Lynk.my 2015 ni di sini.

Kalau kita tengok senarai peserta tu, memang moral jatuh punya la kan?

Jadi satu-satunya harapan yang tak berapa nak harap sangat untuk saya merasa dari Contest Review Lynk.my 2015 ni adalah melalui TOP CREATIVE.

Sebab ramai yang kata saya ni kreatif, celah mana yang kreatif tu tak tahulah, tapi apa salahnya cuba kan?

Paling-paling tidak, bila orang search keyword Contest Review Lynk.my 2015 tu, nampak la agaknya nama blog saya, popular la kejap agaknye kan? setuju jelaaaaa.

Lagipun…

Hadiah top creative bagi Contest Review Lynk.my 2015 pon lumayan. Lebih lumayan dari yang lain-lain.

hadiah contest review lynk.my 2015wow lumayan

Lumayan kan hadiah contest review lynk.my 2015 ni?

Lebih lanjut pasal sistem lynk.my  ni korang boleh baca kat entri sebelum ni. Lebih kaya dengan lynk.my

Sempena Contest Review Lynk.my 2015 ni, saya hasilkan satu video seperti yang korang boleh tengok kat bawah ni.

Menarik tak? kreatif tak?

Kalau korang kata tak menarik, tak kreatif pon, saya terima dan saya akui, pendapat korang tu betul.

Saya sendiri pun tak puas hati dengan hasil video ni, dengan soundnye tak ada…

Idea saya banyak, tapi kekangan masa tak mengizinkan, sebab… last minit ada hal pulak… seminggu kerja tergendala.

So … saya redha jela apa pun keputusannya T_T

(Visited 118 times, 5,364,821)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge