Comment / komen.

bukan la nk kate org laen slh n sy betul…juz luahan hati sy… psl komen… cam dlm gamba ni…

 

klu camni,korg yg pkai blogspot,ok la klu komen kat situ,bg org cam aku ni? yg xpkai blogspot? nk watpe? camne aku nk tinggalkan jejak?ke korg nk bg org yg pkai blogspot je komen? klu org yg ade blogspot…die komen,bile kite klik nick die, nmpk la blog die camni…

pe slhnye klu korg wat camni? pastu setingla comment approval klu takut spam..

 

just pandangan peribadi sy,korg nk terima Alhamudilillah, terima kasih, klu korg xnk terima, xpela… nk wat camne kan?

sekian mekasih…

{prtm}

Hasil carian :

(Visited 27 times, 5,376,732)

20 thoughts on “Comment / komen.

  1. As salam..
    Aku setuju 100% sbb aku selalu guna pilihan yg ke 3 bila nak tinggalkan komen di blogspot walaupun ada akaun google.
    Bila sekali klik, dah sampai kat blog aku..

  2. Bee..
    guna open id tu.. letak komen cam biasa jer lah.. kalo sistem suruh letak email, then masukkan email.. selalunya dia akan detect melalui email.. gravatar memang buleh guna utk open id.. cuma x best guna open id tu, kita tak leh subscribe komen, jd tak tau komen balas kat email… :p tp yg penting dah ade backlink.. 😉

    alongxp,
    akhirnya muncul rupa kamu.. ekekkeke… lucu betui.. len kali usah bebanyok benor email.. fenin nak recal… :p

  3. alongxp,

    kalo dah daftar mesti kuor gambor comel tu.. tgk gambor kakyong kuor..

    ntah2 u tak upload image tak… ekekkee & pastikan email adalah sama utk blog ini.. kalo guna email lain, memang dia tak detect…

    • da daftar da kat gravatar tu…tu yg pelik tu…apsal xkuo ntah….ooo…id gravatar leh guna kat open id e?

  4. sori…xprasan lak terletak gambar yg sama, akaun gmail ade…ade 3-4,tp xpkai blogspot… klu pkai blog spot,guna emel gmail, bile kie klik,ade la nmpk profilenye tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge