#CelakaParty #TwtupDarahCP amende tu?

Memasing dok sibuk ngan hashtag #TwtupDarahCP kat twitter tadi… pelik gak aku, so aku tanye ngan beberapa user tu,bila n event tu,diorang kata sabtu ni, tempatnya diorg xingat,n soh aku search hashtag tu… so aku search lah, jumpa link yang membawa ke blog celakaparty, so aku bukak la entri yang ada hashtag tu… so ini lah dia…

so aku pon check buku derma darah aku, kot2 boleh join ke. Sayangnye… aku baru je derma darah bulan lepas, baru sebulan.

xdpt la aku g… ade sape2 korang nak g ke? kalau ada pembaca blog ni yang nak g,bgtau aku ye…

derma lah darah, xdenye badan naik bila derma darah. jgn la bg alasan macam2.. xrugi pon, mana tau hari ni korg derma untuk org lain, esok lusa bila korang atau ahli keluarga korang perlukan darah, darah orang lain lak yg korg amek, tak malu? tak rasa bersalah? tak rasa terhutang budi? tak rasa berhutang darah? cam aku, suka sangat g derma darah, sampai aku ada 3 buku derma darah,tapi yang aku dah jumpe dua je. yg kedua tu pon baru beberapa minggu lepas aku jumpa masa kemas laci kat rumah.

buku ada 3(2 je yang masih tinggal) kalau tak salah aku sijil aku ada 1.. tak tau la kalau ada 2, tapi yang aku ingat 1 je, masa kat hospital sungai buloh. hidup sihat je aku, xde pon badan aku naik. kat hospital banting ni la dah jadi port tetap aku sejak dua menjak ni… sampai nurse tu pon dah cam dah muka aku nih… hehehe…  pergila derma darah, jgn kedekut sangat. jgn nak banyak alasan. sebelum tu.. jom jengah blog aurikelsan, hyde dan noi

Hasil carian :

(Visited 88 times, 5,365,964)

5 thoughts on “#CelakaParty #TwtupDarahCP amende tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge