Isu boikot low yat

Isu boikot low yat tengah hangat time aku buat entri ni…

Asalnya aku nak buat status kat facebook, tapi dek kerana status dah panjang sangat tahap entri, baik aku buat entri terus.

Tulah padahnya bila dah terlalu amalkan ilmu dari buku seo, terhebat sangat buat ayat.

Berbalik kepada isu boikot low yat, pejam celik, dh 7 tahun rasenya aku tak kekalkan kaki kat sana… satunya sbb jauh,  dan aku rasa tak berbaloi sangat aku nk meredah jam, atau menghabiskan masa dan tenaga naik public transport, lagipun aku dah lama tak assemble pc, kalau repair pon, kebanyakkan kedai kat sini ada spare part, mahal pun taklah jauh sangat dari harga kat low yat tu. Tambahan pula, online shop pn dh byk jual barang rare.
Kalau ada org yg nak sangat ajak aku g cari barang, aku selalunya ajak g digital mall je, kat situ pn Kire mcm mini low yat gak.
Sblm ni, kalau aku nak barang, ngan arwah kamal jela aku order.
Sebenarnya pilihan tu byk, boleh sgt kalau korg nk boikot law yat tu, bukan kat situ je tmpt yg murah Tp mindset korg yg pilih tmpt tu.
Plus, skop fikiran nk brand yg popular je. Padahal ada banyak lagi brand yg popular yg berkualiti dan jauh lebih murah.
Rajin-rajin sikit buat research, tu antara kelebihan aku sbg Blogger, banyak blog aku g, banyak aku baca pasal brand-bran dan model-model telefon, review yang di kongsikan pun dari pelbagai jenis user.
Dari yang noob, standard user dan advance user.
Dari yang sengkek sampai yang duit melimpah.
Ok, entri ni simple, kalau aku rajin esok aku update balik. Bye

Hasil carian :

(Visited 174 times, 5,309,816)

Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda

Penawar Gula Berlebihan Dalam Badan Anda

Dapatkah korang bayangkan penawar gula berlebihan dalam badan anda tu macam mana? Ibarat kalau korang biasanya buat air teh o, kalau biasa korang letak satu sudu, cuba letak 3 sudu, tak terminum kan?

Kalau tak ada gula pun tak sedap kan? kalau terlebih gula pun tak sedap, betul? Samalah gula dalam darah kita, kalau kurang pun tak boleh, telebih lagilah tak boleh.

Rakyat malaysia ni jaranglah ada masalah kurang gula, kecuali yang dah berpenyakit, telebih gula tu memang biasa, tak percaya tanya boboiboy hehehe.

Gula perlu dalam badan kita untuk ditukar kepada tenaga, tapi kalau gaya hidup kita jenis yang kurang mengeluarkan tenaga, kita perlulah cari penawar gula bagi mengawal gula berlebihan dalam badan kita.

Tahukah anda?

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 222 times, 5,309,816)

Petua untuk tahan lama

Petua Untuk TAHAN LAMA.. – Sesuai untuk yang dah berkeluarga mahupun yang masih solo…….

Ewah ewah ewah…suka betul kalau bab-bab nak tahan lama nie, ya?

Ada la yang mula search petua untuk tahan lama bila bersama isteri la, petua untuk tahan lama pancut la, petua untuk tahan lama bila bersama la, petua untuk tahan lama malam pertama la,petua untuk tahan lama di ranjang la, petua malam jumaat la dan macam-macam lagi.

petua untuk tahan lamakalau petua yang tu, korang kena dapatkan buku petua ni
Continue reading

Hasil carian :

(Visited 430 times, 5,309,816)

Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

Blogger Area Media Expert(B.A.M.E) ? Apa tu? Blogger Area Media Expert adalah sekumpulan blogger hebat yang diterajui oleh group blogger area yang diasaskan oleh Tuan Blogger Area.

B.A.M.E menyediakan sebuah  platform kepada peniaga,terutama peniaga kecil, sama ada peniaga online atau offline untuk memperkenalkan produk mereka kepada pelanggan baru dan lama melalui konsep advertorial.

peniaga kecil jual kuih online

Ini sedikit sebanyak memudahkan peniaga kerana semua blogger di bawah pengurusan B.A.M.E mengenakan kadar bayaran yang berpatutan dan murah berbanding blogger-blogger yang bukan di bawah pengurusan B.A.M.E . Sebarang maklumat lanjut,sila hubungi Tuan Blogger Area di facebook. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 128 times, 5,309,816)