#lynkbloggerdinner menyesal

ni cerita hari jumaat yang lepas, bila mana saya turut dijemput ke satu event blogger yang saya kira agak mewah juga la walaupun di hotel 4 bintang iaitu #lynkbloggerdinner. Saya tak banyak pergi event blogger, tapi bukan tak pernah langsung, biasanya di cafe-cafe, dewan… tapi kali ni di hotel dan yang pastinya event #lynkbloggerdinner ni macam menampar muka saya yang tengah mamai dan itu seterusnya membuat saya menyesal.

Maknanya, lynk.my atau hexa cooperation mampu membuat event yang best untuk blogger juga la… dengan jumlah penaja yang saya boleh kata ramai, untuk event kali pertama, dengan menampilkan sharifah syahirah sebagai host event tu. Ko rasa biasa ke?

Habis tu kenapa saya menyesal? Ok, yang tu cerita kejap lagi… saya cerita step by step perjalanan saya nak ke event tu dari banting, selangor nak ke KL. Tak lah jauh sangat kalau tengok kat google map atau waze, cuba buat sendiri tengok… nangis ke tak hahahaha

Pukul 1700 waktu punch card tu, saya dengan pantas memecah kebuntuan office dengan menghasilkan bunyi dari punch card yang menumbuk kad saya. Tercengang bila mereka tengok saya orang pertama punch balik pukul 5, sebab saya selalunya balik lewat.

Berlari dari office menuju ke parking kereta tempat saya menyimpan lamborghini elemento saya.

lamborghini elementoGambar sekadar angan-angan

Continue reading

Hasil carian :

(Visited 61 times, 5,371,987)

review blog mrhanafi.com

review blog mrhanafi.com

Ye, hari ni adalah giliran untuk saya review blog mrhanafi.com pula selepas saya review blog sensasi2020.com. Blog mrhanafi.com adalah blog nombor 8 dalam senarai blog ahli best blogger network, satu group whatsapp yang banyak memberi kebaikan kepada ramai blogger.

Group whatsapp ni mempunyai ramai blogger-blogger yang otai tapi tak sombong malah tak kedekut ilmu dan rajin membantu ahli group.

Kalau nak join group whatsapp best blogger network ni, boleh klik pada link ini >>best blogger network<< dan contact admin group whatsapp tu untuk di masukkan ke dalam group. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 797 times, 5,371,987)

Review blog sensasi2020.com

Review blog sensasi2020.com

Ok, hari ni saya nak review blog sensasi2020.com, salah satu blog ahli group whatsapp best blogger network,  group whatsapp rakan blogger yang banyak memberi faedah.

Asalnya saya nak dicadangkan supaya review blog mahamahu sebab dia nombor 4 dalam list yang dicipta dalam group whatsapp best blogger network, tapi tuan kamil minta review blog sensasi2020.com sebab dia nak tahu apa kelemahan blog tu. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 459 times, 5,371,987)