Bodoh Involve Asia

Mohon jangan salahkan saya jika anda sakit jantung atau strok atau tekanan darah anda naik bila baca tajuk bodoh involve asia ni. Andai ada yang melatah, mungkin disebabkan perkataan bodoh atau anda tak tahu apa itu involve asia.

Involve asia adalah satu program yang dulu dikenali sebagai shopstyler yang memfokuskan pada jaringan affilate. Dimana affiliate pula bermaksud, kita dapat komisen bila pengguna beli barang yang kita promosikan melalui link kita.(harap faham ayat saya)

involve asia

Ok, apa maksud bodoh involve asia?? maksud saya bila saya kata bodoh involve asia tu sebenarnya saya yang bodoh involve asia. bukannya saya cakap involveasia ni bodoh atau bodoh punya involveasia. Saya dah tau lama pasal involveasia, dan saya pun dah lama register involveasia ni.

Tapi selama ni saya tak pernah explore pon benda ni, tu antara sebab saya kata saya ni bodoh involve asia. Continue reading

(Visited 18 times, 5,371,882)

RF3 World Firmax3 Malaysia bukan produk automotif

Assalamualaikum dan hai pembaca alongxp.com. Anda terpinga-pinga dengan tajuk entri kali ini “RF3 World Firmax3 Malaysia bukan produk automotif”?. Jangan bimbang, bukan anda sorang yang terpinga-pinga.

Sebenarnya, masa tengok geng best blogger network kongsi gambar pasal ranking seo untuk keyword RF3 World Firmax3 Malaysia ni saya tak faham juga. Bila baca barulah faham yang benda ni pasal contest cari duit raya anjuran blogger akma omar.

contest seo cari duit raya

Mula-mula saya ingatkan RF3 World Firmax3 Malaysia ni pasal produk automotif atau lebih spesifik lagi, minyak petrol atau minyak enjin, sebab terpandang F3 pada perkataan RF3 dan perkataan Firmax3 yang saya terbayang primax.

RF3 World Firmax3 Malaysia bukan produk automotif

Rupanya RF3 World Firmax3 Malaysia adalah mengenai syarikat RF3 World yang mengeluarkan produk Firmax3 yang tengah mencanak kat Malaysia. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 214 times, 5,371,882)

Duit mobicow dah masuk untuk kali ke 10

Assalamualaikum dan hai para pembaca blog alongxp.com. Yes, duit mobicow dah masuk untuk kali ke 10 (kalau saya tak salah kira). Agak-agak kalau orang search duit br1m dah masuk ke belum jumpa tak entri ni? hehehehe

duit mobicow dah masuk

Alhamdulillah, dah 5 bulan berturut-turut berjaya cash out (secara automatik) mobicow ni, dan syukur pendapatan dari mobicow ni dah mampu untuk menampung 2 server saya (siap ada balance lagi).

Kiranya usaha berblogging selama betahun-tahun tak sia-sia lah, Ooops, kantoi bukan blogger newbie hahahahaha. Continue reading

Hasil carian :

(Visited 203 times, 5,371,882)

Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015

Macam dah lama giler tak join contest kat blog ni…. Tetiba rasa nak join Contest Review Lynk.my 2015 ni pulak.

Kenapa saya tiba-tiba nak join Contest Review Lynk.my 2015 ni pulak? Pastinya disebabkan hadiah yang ditawarkan.

TOP lynkUNDI

Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100

 

 ·        TOP SEO
Tempat Pertama – RM500
Tempat Kedua – RM300
Tempat Ketiga – RM100

 

 ·        TOP CREATIVE
Tempat Pertama – RM1000
Tempat Kedua – RM500
Tempat Ketiga – RM200
 

 

·        Giveaway penyertaan ( sponsored by ikedaikami )

yang hadiah giveaway pernyertaan ni memang confirm la saya tak dapat, sebab terhad untuk 50 peserta awal je.

Untuk Top lynkUNDI pun confirm la tak ada orang nak undi blogger yang tak terkenal ni.

Untuk TOP SEO lagi la confirm tak merasa hadiah tempat pertama hingga ke 3 tu, nak masuk top 10 pon belum tentu, ramai sangat blogger-blogger hebat join Contest Review Lynk.my 2015 ni.

Kita boleh tengok senarai peserta Contest Review Lynk.my 2015 ni di sini. Continue reading

(Visited 118 times, 5,371,882)