Cara nak baca whatsapp orang lain

Cara nak baca whatsapp orang lain

Ramai betul orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni, saya pun tak tahu kenapa.

Saya dapat tahu ada orang cari cara nak baca whatsapp orang lain ni sebab banyak sangat keyword berkaitan cara nak baca whatsapp orang lain yang digunakan dan membawa ke dalam blog ni.

Walaupun saya dah pernah guna tagline bukan blog tutorial, bukan blog hacker, tapi ramai jugak yang cari cara nak baca whatsapp orang lain, cara nak hack whatsapp, mcm mana nak baca whatsapp dari hp orang lain, cara hack whatsapp orang, cara nak tengok whatsapp orang lain,cara nak hack whatsapp orang lain dan macam-macam keyword yang berkaitan hack whatsapp.

hack whatsappJadi, untuk memuaskan hati mereka yang mencari cara nak baca whatsapp orang lain, saya akan kongsikan caranya. Sila gunakannya untuk tujuan mencari ilmu dan kebaikan.

Peringatan, saya hanya menunjukkan caranya, dan saya tidak akan bertanggungjawab dengan tindakan anda.

Dengan meneruskan membaca entri ini, anda bersetuju untuk menanggung sendiri risiko yang akan berlaku dan tidak akan melibatkan saya atas tindakan yang anda lakukan (ceh ayat nak serius je).

Caranya simple je.

Pertama sekali anda perlukan handphone mangsa.

Defnisi mangsa disini adalah orang yang anda nak hack whatsappnya. Contohnya whatsapp awek anda.

Jadi, langkah pertama anda perlu dapatkan telefon awek anda yang digunakan untuk whatsapp.

Langkah kedua, anda perlu download software maxxspy, kalau mangsa menggunakan telefon android, download software maxxspy untuk android kat sini atau search MaxxSpy apk URL.

Kalau mangsa menggunakan iPhone? tunggu sampai saya jumpa caranya… hehehehe

Bila dah download, pastikan anda setting supaya membenarkan pemasangan software yg bukan dari market atau google play

Contohnya macam ni.

Install_app bukan dari play store

Atau macam ni.

unknown source

Lepas tu install guna package installer atau apa-apa yang boleh digunakan untuk install app bukan melalui google play.

Bila dah install, daftar atau login menggunakan akaun maxxspy.

register account maxxspy

Lepas tu set apa yang korang nak tengok kat telefon mangsa tu, dan login ke MaxxSpy.Com untuk tengok semua benda tu termasuklah whatsapp orang lain yang menjadi mangsa anda.

cara tengok whatsapp orang lain

Sebelum anda komen, macam mana cara hack wechat, cara hack wechat orang, wechat hack password, macam mana nak hack wechat, hack wechat password, cara godam wechat, cara nak hack wechat orang, cara nak buka wechat orang lain, wechat hack tricks, cara buka wechat orang lain, cara hack akaun wechat atau lain-lain benda berkaitan dengan hack wechat orang, jawapannya, saya akan kongsikan dalam entri yang akan datang.

 

 

Hasil carian :

(Visited 104,720 times, 5,375,413)

32 thoughts on “Cara nak baca whatsapp orang lain

  1. info ni bagus just kalo betul2 ada keperluan mustahak, tapi kalo guna saja2 nak baca wssp orang , ganggu privasi org..tanggunglah sendiri dosa ye..

    harap admin blog ni manfaatkan blog sebaik mungkin , jgn la pulak post benda2 yg x elok, lucah dsb..takut nanti dipersoalkan di akhirat , perit tu azab x tertanggung.. brape ramai yg baca.. takkan dah nazak nanti baru nak delete post2 yg bkn2 tu.. ni pesanan untuk blogger2 yg lain jgk.. sy hanya ingin menegur.. amar makruf nahi mungkar..

  2. saye pernar gune maxxspy tapi kene bayar setiap bulan 25rm ke klau tak ingat saye nak yang tak byar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge