Loading...

camera online shop

mungkin ramai dah tau, mungkin gak ramai yang tak tahu… so aku nak tunjuk/bgtau satu online shop atau kedai online bagi kamera dan aksesori kamera, kat sini macam2 ada… kamera,tripod, filter, speedlight/flash,bateri, beg,memori kad, dan macam2 lagi lah…

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!

harganya berpatutan, bile tengah ada sale tu, harga dia mmg kaw2 murah lah, smp gosok mata 4-5 kali lah… pastu kalau jumlah pembelian kita lebih dari RM50, kos penghantaran adalah percuma…

dah tentu ada yang akan bertanya “boleh percaya ke?” ya sudah tentu… dah berkali-kali dah aku beli barang kat web ni… pernah sekali, sorg blogger ni mintak aku tolong die belikan satu kamera… masa tu dia tengah lebat, so aku suggest nikon D90. masa tu harga kamera tu tak masuk lens 3.2k. aku nekad beli… yup sampai pon… hehehe…  kalau korang nak tahu harga ke nak beli ke… memang kat shashinki ni la aku cadangkan…

ok,sekarang aku cadangkan korang g jalan-jalan kat blog eja, muse dan pjah ,jangan lupa klik apa yang patut kat blog tu,drop komen,follow dan sebagainye… klu korg nak trafik blog korg naik,korg kena tolong org lain dulu tau…

3 comments
  1. pjah

    bila ko yg berkata begitu…tahap kepercayaan aku terhadap belian online meningkat kepada 80%..hehehe

    belian online pertama yang aku beli dah selamt sampai kat tangan walaupun hanya sebuah buku..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge