Budak 2 tahun yang dilanggar akhirnya… pergi…

Baru kejap aku tgk berita, budak yang kena langgar ngan van hari tu, akhirnya meninggal dunia…

driver van yang langgar die tu mesti happy ngan berita ni… sebab ape? korg baca la kat sini kenapa tak ada org tolong budak tu

(Visited 87 times, 5,368,730)

12 thoughts on “Budak 2 tahun yang dilanggar akhirnya… pergi…

  1. bila dah ajal, memang mati akan menemainya..lagipun dilanggar dua kali dengan fizikal yang kecil sudah tentu kesakitan ini akan menjadi kematian..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge