Buat entri blog dengan tulisan tangan

Seperti yang saya nyatakan dalam entri hari rabu minggu lepas, setiap hari rabu saya akan cuba untuk publish entri yang saya hasilkan dengan tulisan tangan.

Syok jugak buat entri blog dengan tulisan tangan ni, tapi seo memang ke laut la hahahaha.

ok, macam sebelum ni, harap jangan baca semasa memandu ok.

tulisan tanganbuat entri tulisan tangan

Hasil carian :

alongxp

Seorang juruteknik komputer, seorang jurufoto, seorang ham operator yang memegang callsign 9W2AXP, seorang suami, dan seorang bapa

You may also Like

Hari Raya in Malaysia

Hari Raya in Malaysia

June 29, 2018
Bongkar potensi diri part 1

Bongkar potensi diri part 1

September 25, 2017
Download cerita baru

Download cerita baru

August 27, 2016

14 Comments

  1. TehR

    20th Mar 2015 - 5:24 pm

    aku dah makin kurang guna pen dan kertas
    sebenarnya dah sangat kurang sekarang ni

    • Alongxp

      20th Mar 2015 - 11:47 pm

      Saya pun sama sblm ni bang, sangat2 kurang… Mula menulis guna pen dan kertas lepas teringat beberapa perkara

  2. titan

    19th Mar 2015 - 1:59 pm

    aku tulis blog sebab aku malas nak tulis tangan.

    haha..
    titan kata cerita ni best –>>JBT sebagai Pakej Pelancongan PILIHAN ke Jepun

    • Alongxp

      19th Mar 2015 - 2:34 pm

      sbb kat sekolah ko dh banyak tulis tangan…

  3. mrhanafi

    19th Mar 2015 - 2:26 am

    susah nak baca bro..tulisan sama macam saya punya
    mrhanafi kata cerita ni best –>>Belajar Dari Pesaing Untuk Berjaya

    • Alongxp

      19th Mar 2015 - 9:13 am

      maknanya tulisan tu buruk ke camne? hahahahaha

      • mrhanafi

        20th Mar 2015 - 6:26 am

        tulisan saya lebih buruk lagi bro..

        • Alongxp

          20th Mar 2015 - 9:12 am

          belum try belum tahu… mana tahu kot2 lagi cantik sebenarnya…

  4. lekatlekit

    18th Mar 2015 - 11:14 pm

    hahahaha lawak pulak baca.. ending bau taik kucing. starting masak kat dapur
    lekatlekit kata cerita ni best –>>BAYI KUNING,MERAGAM & MENANGIS MALAM ATASI DENGAN KD SPEECHLESS SCENT

    • Alongxp

      18th Mar 2015 - 11:16 pm

      skill tu nama dia hahahahaha…

  5. Ali Kanchan

    18th Mar 2015 - 10:17 pm

    kekekkeke bagusnya idea kau nie along
    Ali Kanchan kata cerita ni best –>>Rahsia di Sebalik Lirik Suci Dalam Debu dari Iklim?

    • Alongxp

      18th Mar 2015 - 10:35 pm

      ape lagi? tak nak cuba buat? hehehehe

  6. blogger lelaki

    18th Mar 2015 - 8:44 pm

    kalau tulis ni memang tak ada orang boleh baca..
    blogger lelaki kata cerita ni best –>>Masalah Besar Seorang Blogger?

    • Alongxp

      18th Mar 2015 - 10:22 pm

      kan? hahahahaha

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Archives

×