broken link detected!!! mana korg pegi?

oleh kerana aku pakai WordPress. So aku telah memasang plugin broken link checker, dan baru2 ni, die detect 46 link yg broken… antara yang broken adalah yg ada dlm gamba nih…

(klik utk tumbesaran)

aku tak puas hati,aku try gak bukak, tapi xde gak ar… diorg da tuka url ke? da bersara ke? ade sape2 tau mana mereka2 ni pergi?

Hasil carian :

(Visited 16 times, 5,349,985)

17 thoughts on “broken link detected!!! mana korg pegi?

  1. Wahh bestnya pakai WordPress, boleh install plugin “broken link checker” tu. Orang cakap WordPress ni plugin-friendly kan? Nanti bila dah mampu berhosting sendiri, saya nak tukar pakai WP jugak lah. Tampak professional gitu 🙂

    p/s: Thanks melawat ke wydaz.com tempoh hari 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge