Bodoh Involve Asia

Mohon jangan salahkan saya jika anda sakit jantung atau strok atau tekanan darah anda naik bila baca tajuk bodoh involve asia ni. Andai ada yang melatah, mungkin disebabkan perkataan bodoh atau anda tak tahu apa itu involve asia.

Involve asia adalah satu program yang dulu dikenali sebagai shopstyler yang memfokuskan pada jaringan affilate. Dimana affiliate pula bermaksud, kita dapat komisen bila pengguna beli barang yang kita promosikan melalui link kita.(harap faham ayat saya)

involve asia

Ok, apa maksud bodoh involve asia?? maksud saya bila saya kata bodoh involve asia tu sebenarnya saya yang bodoh involve asia. bukannya saya cakap involveasia ni bodoh atau bodoh punya involveasia. Saya dah tau lama pasal involveasia, dan saya pun dah lama register involveasia ni.

Tapi selama ni saya tak pernah explore pon benda ni, tu antara sebab saya kata saya ni bodoh involve asia.

bodoh involve asia

Terdetiknya perkataan bodoh involve asia bila hari ni saya dok survey detachable touchscreen laptop atau dalam bahasa melayunya laptop skrin sentuh yang boleh cabut??

maksudnya dia macam laptop atau notebook, skrinnya boleh disentuh macam telefon, dan skrinnya boleh ditanggalkan dari keyboard dan menjadikan ianya macam tablet.

Hasil carian saya, ada beberapa website e-commerce yang menawarkan benda ni, tapi sayangnya website e-commerce tu tak menawarkan program affiliate.

emoji kecewa

kecewa

Agak kecewa gakla bila kita promote barang, tapi kita tak dapat komisen kan? Tapi saya tak terus berhenti kat situ, saya cuba juga google affilate program untuk website e-commerce tu.

Entah macam mana, percarian saya akhirnya menuju kearah website involveasia. Jadi saya pun login untuk mencari jawapan yang lebih tepat, dan saya mendapat jawapannya, dan bermulalah detik penyesalan dan disitulah saya terasa yang saya bodoh tak explore involveasia ni sebelum ni.

Berapa punya banyak saya dah tolong dan promosikan barang, di beberapa website e-commerce, antaranya 11street, dan mereka secara totalnya dah membelanjakan mungkin beribu kot.

Contohnya macam oven khind 52L ni.

oven khind 52lMasa saya dan kawan saya beli, ada promosi… harga dia dalam RM289 kalau tak salah. Sampai sekarang pun saya tak menyesal beli sebab bab harga memang sampai sekarang tak ada penjual lain yang jual semurah yang saya dapat tu.

Tu satu produk, yang lain-lain lagi?? Kat website-website lain lagi? Macam di shopee? masa tulah saya terfikir.. “aduh… kenapalah aku tak terfikir nak explore involveasia ni?”

Padahal involve asia ni bekerjasama dengan banyak syarikat. Kat bawah ni SEBAHAGIAN dari merchant-merchant yang bekerjasama dengan involveasia.

involve asiaSo, kalau korang tak pernah daftar involveasia, daftarlah sekarang dan mula explore. Kalau korang dah daftar, tolonglah explore, janganlah jadi macam saya, terasa penyesalan yang berganda-ganda.

biar tak banyak, tapi adalah sikit reward untuk kita kan? So bila korang share barang yang korang beli tu dengan kawan-kawan korang, adalah sikit imbuhan untuk korang yang mungkin boleh memberi motivasi untuk korang berkongsi kelebihan sesuatu produk.

Kan?

(Visited 16 times, 5,371,837)

6 thoughts on “Bodoh Involve Asia

  1. Relax bro… better late than never.. kadang2 ada sbb kenapa kita lambat buat satu2 benda tu.. maybe kalau buat awal results dia tak menguntungkan mcm sekarang.. insyaAllah ada rezeki lagi tu..

  2. Banyak kali kena baca tajuk ruh untuk faham kan maksud sebenar…eee samalah dgn saya. Bodoh involve asia..dah register tp x explore.penyudahnya sepi mcm tuh je…pwd pun lupa..hahaha..memg bodoh betul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge