blogspot bermasalah lagi ke?

Pagi tadi dalam pukul 8 lebih, aku bukak blog aku, bw sikit2 sambil check ape2 yg patut kat internet, then aku hadapi masalah atau jumpe page camni bile nak komen:

blogger is currently unvailable. kenape ek?tgk pada komen2 sebelum tu, nampak diorg komen tgh mlm td, awal pagi td, baru jadi ke?korg ada jumpe x?

(Visited 30 times, 5,369,012)

19 thoughts on “blogspot bermasalah lagi ke?

  1. biasaler tu bro dulu masa aku pakai blogspot sll kena masalah mcm ni sebab tu aku amk self hosted. Pasal soalan yg hang tanya aku tu by muse ada gambar tu mmg ada sekali dalam theme bro. aku tk buat apa pun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge