Blogger ramah bulan februari

Blogger ramah bulan februari

Blogger ramah bulan februari kali ni tak ramai yang bersaing macam bulan januari, yelah, salah saya jugak sebab tak banyak blogwalking atas kesibukan kerja tetap, maklumlah… awal tahun

Tapi untuk bulan februari ni, pengomen tegar yang menduduki tempat pertama kali ni memberi komen lebih banyak dari bulan lepas.

Dan… blogger ramah bulan februari sekali lagi… Jatuh kepada Tuan MNH, tuan tanah kedaung bagi blog sayapejuangbahasa.blogspot.com

blogger ramah bulan februariOk, inilah 10 blogger ramah bulan Februari 2015 ni. Dengan Tempat pertama dimenangi oleh MNH(sayapejuangbahasa.blogspot.com) dengan jarak 9 tiang (9 komen) berbanding blogger lelaki(www.bloggerlelaki.com) yang menduduki tempat kedua.

Wajib tengok yang ni:

Lazada Malaysia

Use me!

Visit shopcoupons website

Seterusnya, di tempat ke tiga, ikhwan(ikhwanfahmi.com) yang mencucuk angin dengan blogger lelaki.

Ditempat keempat dan kelima, dengan jumlah mata yang sama, adalah eyfa writer(ohpilihanku.blogspot.com) dan titan(ahmadfaizal.com).

Blogger ramah bulan februari di tempat ke enam dan ke tujuh, juga dengan bilangan komen yang sama adalah seorang blogger yang namanya tak termasuk dalam senarai pengomen tegar bulan lepas, iaitu Aretikz(segalaceritera.com/atik), tahniah buat aretikz dan emalinmohd(emalinmohd.blogspot.com)

Di tempat kelapan, sembilan dan sepuluh, adalah tiga blogger dengan jumlah komen yang sama.

Tapi apa yang membuatkan saya gembira adalah salah blogger yang ramah yang meduduki tempat ke lapan, salah seorang rakan blogger lama(betul ke ayat saya ni?) iaitu ali kanchan(damaipeace.blogspot.com).

Ali kanchan kata dia baru nak mula aktif semula dalam dunia blogging, lama gak dia tak datang komen kat blog nih. All the best for this my old blogging friend.

Ok, seterusnya, di tempat ke sembilan ialah, bekas juara pengomen tegar  bulan januari di blog saya ni, iaitu diana(www.dianarashid.com). Ape kes? hehehehe…

Dan di tempat ke sepuluh, bak kata omputeh, last but not least, adalah hafizul(pondokkecil.com/blog), juga muka baru dalam senarai pengomen tegar bulanan. Bangga gak bila blogger otai banyak bagi komen kat blog nih.

Terima kasih lah kepada kesemua blogger yang rajin memberi komen di blog saya ni. Saya sangat menghargai anda semua, terutama sekali 10 yang tersenarai, khususnya MNH yang dah 2 kali jadi top komentar di blog ni.

 

Hasil carian :

alongxp

Seorang juruteknik komputer, seorang jurufoto, seorang ham operator yang memegang callsign 9W2AXP, seorang suami, dan seorang bapa

You may also Like

11 Comments

  1. SYAMIMIROSNEE

    30th Nov 2016 - 5:33 pm

    Singgah sini. Kot dapat jadi blogger ramah. Haha 😀

  2. Diana Rashid

    9th Mar 2016 - 8:06 am

    Kes apa lagi…tak bw la…hahahh..tak sempat nak bw macam dulu.buka blog semata2 update blog ja.buka fb update status sikit bagi nampak aktif..lepas tu buka ig pulak..like2 kekonon aktif sangat..padahal…macam katun je kat rumah ni..hehehh..kena rajin komen balik la lepas ni nampaknya..jauh sangat tetinggal.:)

  3. titan

    10th Mar 2015 - 7:36 am

    rajin betol diorang semua mengomen kann..
    titan kata cerita ni best –>>Top Affiliate Klikjer – Februari 2015

    • Alongxp

      10th Mar 2015 - 4:52 pm

      tu belum offer hadiah cendol banting lg, tempat pertama cendol dpan kfc, tempat kedua cendol depan maybank, tempat ke 3 cendol jalan telekom…

  4. eyfa writer

    4th Mar 2015 - 3:45 am

    As Salam,hai along,wah blog kita pun ada ya long,hehe,.thanks along,skrg ni BW bertukar ke waktu malam,sebab siang guna hp,malam je guna laptop,lebih selesa nak BW hehe,.

  5. blogger lelaki

    3rd Mar 2015 - 10:25 pm

    nasib baik ada nama aku..lau tak nak merajuk dah nie..hahaha
    blogger lelaki kata cerita ni best –>>Penting Ke Mobile-Friendly untuk Blog?

    • Alongxp

      4th Mar 2015 - 12:54 am

      Ada tu mmg ada… Tp dh tak jd nombo 1… Aku yg patut merajuk… Hehehe

  6. MNH

    3rd Mar 2015 - 9:23 pm

    Terima kasih bro sebab senaraikan saya. 🙂
    MNH kata cerita ni best –>>NOVEL : AKU, DIA, BLOG, DAN MADU BAB 12

    • Alongxp

      4th Mar 2015 - 12:53 am

      Dan terima kasih juga kerana rajin dtg n bagi komen…

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Archives

×