Blog review – suhailisarif.com

Baeklah…kite kembali dengan blog review ye tuan2 dan puan2…(asal wat entri review je,mesti mood chef wan aku dtg). Ingin diingatkan lagi, kalau nak join segmen blog review ni, klik kat sini –>> saya nak review blog korang, baca entri tu, buat ape yang diperlukan, tak yah tanye kat komen “boleh review blog saya?”,”saya nak join boleh?”,”tolong la review blog saya”.. boleh… boleh… tade masalah untuk aku review blog korang, tak de ruginye pon aku review. ni dah tanye boleh ke tak ke ape sume, tak masuk balik check komen tu pon.

satu sebab aku suruh buat bnd2 tu, sbbnye mudah lah aku nk olah ayat,so bile org g blog korg pon, ade la benda yg die nak baca dulu. dan aku nk review blog yg ownernye betul2 nk direview, sbb bukan sume org nak direview.

dah membebel2 lak aku nih…ok, berbalik kepada segmen ni, memperkenalkan, cikgu bahasa inggeris sekolah tuuutt…tuuut tuuuuuuuuuuuuuttt tuuuuuuttt, banting selangor… hahaha… sekolah mana tu korang kena tanye die lah, hahaha… ok, blog die adalah suhailisarif.com. ni screenshot blog die,kalau nak ke blog die,klik gamba nih…

kemas kan?hahaha… sy ckp camtu sbb blog die kaler pink… kenapa kaler pink sbb.. baca nih –>> O.O

ok, so far, aku sangat selesa bile g blog die, kemaaaaaas je… ntah2 umah die pon kemas je agaknye… untung sape jadi suami die nih… single lagi(kot), yang pasti belum menikah lagi… so abg2,bro2, yg mana yg single lagi tu leh la g blog die, cari camne nak contact die…

ok, tarik die blogging, die cakap camni…

Soalan 1: Bilakah tarikh saya mula berblog?

Officially, untuk suhailisarif.com , tarikh keramat 1 Jun 2011 menjadi sejarah. Eceh!! Tapi sebelum ada hosting sendiri yang dihadiahkan oleh Cik Tom, saya menggunakan domain pearl-jade86.blogspot.com. Tarikh entry pertama dulu dalam bulan lima 2009.

yang selebihnya better korang baca kat sini alongxp ni la blog suhailisarif.com, sbb aku rasa cam lebih excited baca kat blog die, korg bukak dulu nnt baru korg tau kenapa. hehehe…

(Visited 18 times, 5,367,244)

26 thoughts on “Blog review – suhailisarif.com

  1. teharu T__T
    siap tukar gmbr header baru saya…hr 2 sye request utk amk yg centre..
    along siap tukarkn gmbr header bru..tenkiu alongg

  2. alonggg……x aci..x komen pung..hehehehe
    sikit je dia review??saya punyala berdebar kotla nak kena hentam dengan along…huwaaaa.
    malu la ai..ai biase2 jela.hehehe
    thanx sgt2 sudi review
    1st time kena review so agak eksited.huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge