Blog review – skyboys89.blogspot.com

Assalamualaikum, Selamat Sejahtera dan Salam 1 Malaysia, to be honest, aku agak terharu bila ada gak yg sudi utk join segmen review mereview blog nih… antara yang dah join dengan jayanya(wat satu entri dengan detail yg diperlukan) adalah nooneknowzz, azrijohan, cikgu bahasa inggeris(suhaili) dan blogger yang saya nak review nih… skyboys

(ni screenshot blog die)

ok,blog die takde header(aku rasela…), tak kisah la tu, aku bukan sorg yg memandang sgt header, ade ke takde, aku belek header pon dlm 5 saat je kot, yang penting entrinye.

ok, blogger ni menggunakan nama skyboys sbg nama pena(org guna lg tak istilah nih?), name fb die lak ‘Isaac Josh Olswen, aku da add da,korang da add? add la die, add aku skali (Abang Long) hehehe…

dan seperti yang aku mintak, die dah pon buat benda yang aku suruh iaitu :

wat satu entri bertajuk ni la blog saye(saya boleh ditukar ngan aku, gua,name korg atau ape2 yg sesuai.)

tuliskan tarikh korg mule create blog, entri yg korg paaaaaaling suke dan entri yg paaaaaaaaling byk komen. tu je… yg laen serah pada ku… hahaha…

dan… cube bgtau kenapa korg nak direview,sbb nk mempopularkan blog ke, sbb nk memperbaiki blog ke,sbb ape ke…

dan die dah pon buat entri bertajuk  Ni La Blog Gua..!!

Tarikh Start bloging = 04 August 2009
Entry Paling Gua Suka = Best Ke Makan Duit Haram..? 
Entry Paling Banyak Komen  = TQ Geng BCR
Kenapa Gua nak AlongXP Mengreview Blog Gua = baca kat sini 
Pada pandangan aku, wlaupun cam pack ruangan bacaan tu, tapi dek kerana tak byk blink2 , xbyk iklan, so tak de la rase serabut sangat, tapi aku wondering, nape takde bloglist? bloglist tu agak penting bro, dari situ ade la traffic keluar dari blog ko,masuk ke blog org lain, kalau orang pakai feedjit, ke ape2 analytics, die akan tau,org datang ke blog die dari blog ko, tu salah satu cara untuk menambah traffic lagi tuh… so wat la bloglist(jgn lupe letak aku dlm bloglist ye… hahaha)
pastu nuffnang, nape tak letak yg header nye ads, dan kenapa yg skycrapper lak yg ko letak kat header? dikhuatiri nuff wat tak nampak je blog ko,die xbg earning nnt… hehehe…
Selain daripada tu, xde yg perlu diperbaiki pada pandangan aku, aku suke baca blog personal cam ko nih… honest je cerita2 dalam blog ko tuh… bertambah ilmu aku mengenai manusia… cara ko menulis, menarik. i liiiiiiiiiiiikkeee…. hahahaha.. All the best bro… 2 thumbs up…
p/s: sape nak join lg segmen ni, dipersilakan, dibuka sampai bila2, masuk ke sini dan buat ape yang patut ok?  :Wink:
{prtm}

 

 

 

(Visited 32 times, 5,310,097)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge