Blog review – azrijohan.blogspot.com

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia,kembali kite dalam rancangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan… review blog… hahaha… poyo… hehe…ok,kali ni aku nak review peserta pertama segmen review blog yang aku buat ari tu,dan masih dibuka,join la ye…

ok,ni blog beliau, klu pada gamba tersebut untuk ke blog beliau, rase2 cam sebelum ni blog die ni ada header, tak tau la die da remove ke,mmg xde ke, atau internet aku yang problem ke.

die ni hebat la…sbb baru beberapa bulan blogging,follower die da seribu lebih, da dekat same ngan aku yang da blogging da 2 tahun(kat blog ni)

ok, seperti yang dikehendaki dalam segmen review,die kena wat entri yang mengandungi perkara2 ni.

tarikh berblogging : 2/2/11
  • entri paling disukai:
  • entri paling banyak komen:
nasihat redtube
sebab nak direview: nak trafik alongxp.com sikit..hehehe,boleh?

 

KEEP ON SMILING:)

ceh…nk mintak trafik konon,trafik ko lagi mencanak2 azri oi… hehehe…

so far,aku tengok blog die ni kemas,warna putih…suci je…tapi…ade la tapinye… sidebar cam terlalu kosong… tak pasti apa yang kurang, mungkin kurang grafik2 kecil ke, tp terasa kosong… iklan nuffnang kat sidebar xde e?

thats all… lawatilah blog azrijohan ye… arios…

{prtm}

(Visited 42 times, 5,375,296)

11 thoughts on “Blog review – azrijohan.blogspot.com

  1. salam,

    tq sudi singgah my blog 🙂

    wah, rajin yer review blog org lain… mg komen yg diberikan dpt memberi kebaikan… teringin gak nak kena review ni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge