Blah la broframstone woi… bajet hebat sgt ar tu?

korang kenal die tu sape? kalau sape yg g UTHM 2 mggu lepas mesti kenal,die ni la broframestone, die bg talk kat UTHM 2 mggu lpas,kire top ar kan? dek kerana kefamousannye tu, ramai ar yg add die, tapi die ni dikatakan sombong, pilih bulu, awek2 cun je die approve, yg muke sinchan,muke ultraman die xnak approve… ape kes bro? apsal sombong sangat? ha?ha?ha?

so broframestone ni jwb la…

Perlu ke bro approve jika mereka sendiri tidak mengenalkan diri mereka? Sedangkan terang-terang bro nyatakan facebook tersebut adalah privacy bro.

Dan yang add bro bukan puluh-puluh,

Tetapi beratus-ratus [ke ribu, bukan bro rajin nak kira]

Sebab jaringan facebook bro bukan untuk bersosial, tetapi lebih dari itu. Dan kebanyakan adalah private dan privacy.

Harap korang leh faham.

Bro xnak orang tuduh bukan-bukan lagi-lagi dari mereka yang suka membuat hypothesis sendiri mengalahkan cendiakawan yang berPhD.

Bro buka akaun facebook ke-2 Bro, khas untuk blogger.

Add bro di sini – Bro Framestone Facebook

Korang add la bro ek, confirm bro approve punya. Stalker ke Secret Admire pun bro jemput sama. Gay sila main jauh2.

tul gak ckp bro tu, klu da korg letak gamba rumput,gamba lembu,gamba kucing,gamba siti nur haliza, gamba anuar ibrahim, lisa surihani, Maher Zain, Justin Bieber, Luna Maya, Din Beramboi,Lady Gaga, arel peterporn, camne bro tu nk caye, da la korg privacykn info korg. kalau aku yg xfemes ni pon fikir 2-3 puluh kali… cam aku,aku tgk mutual friendsnye sape… klu cam geng blogger,aku approve ar… geng photog ke…kan?

Hasil carian :

(Visited 32 times, 5,369,622)

40 thoughts on “Blah la broframstone woi… bajet hebat sgt ar tu?

  1. hmm..pasal tak approve je dah bleh kene cop sombong..agak2 la pun…dah bro tu terang2 kata itu personal FB dia..agak2 la pun..
    sy pun nak approve org tgk lu detail dia kalau ada..kalau dia privatekan tgk pulak sapa mutual frns dia..agak2 geng bloggers approved je no hal…hal kecik camtu pun nak kecoh2..pelik!

  2. emm memang betul kena private2 cam saya..hahah hanya berjersi malaya disebalik kelantan..jgn risau bro,aku ni lelaki dan memang wujud kat dunia ni..yang penting,aku orang kelate..lahir tahun 87..itu je..cam bro pun xde nama sebenar kan..just alongxp..

    p/s: along nk join kontest ni? bro kalau otak boleh reka puisi,cerpen,novel ke apa2 ke janji buah fikiran asli bolehla join.Hadiahnya rm100,tuan punye blog tuh cakap..tarikhnya dekat2 hujung bulan kot.Kontest dari penulis senja

    • @syuxer, hahaha… laa…ko ni lelaki ke? nasib baek aku xngorat…ingatkn pompuan…hahaha… ye…aku lebih suke org kenal aku sbg along atau alongxp,kwn2 rapat je panggil laen…
      aku da baca da blog penulis senja tu..huhu…mmg xlayak ar nk join… da xpandai da wat ayat2 puisi nih…huhu…

  3. saya pon pilih bulu gak kalo nak approve org kat fb ehehe.. kalo dah gambar letak gambar baby, gambar kucen pastu nama tah sape-sape mmg xkenal.. walaupun mutual friend ramai tp orangnye saya xkenal mmgla saya x approve..

  4. akuapprove kengkawan sekolah, kolej ngan kerja je. bloggers pun ramai aku tak approve kalau aku tak familiar sangat. he he…. bajet good le sangat buat pangai camtu kan? lantak la, janji aku tak serabut nak recall NI SAPA? NI SAPA? tiap kali tengok notifications. he he…..

    • @cikpia, huhu…aku approve je klu tgk name tu xpelik sgt… pastu bile masuk home, klu tgk ade manusia letak status,xde org reply,aku maen tegur2 la… klu die xkisah,layan ar…klu die cam xsuke… xyah reply lg ar…hehehe

  5. hehe betul2..sy pon yg xpemes ni pilih org gak nak approve..mane lah tahu kang slh approve…tetibe kena musuh kite ke…nak tahu gerak geri kite.kan naye gtu hihi.. bukan mslh sombong..cume berhati2 ahaks..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge