Bilion terima kasih kepada semua

entri ni aku buat pukul 2 pagi,walaupun letih dan ngantuk sbb kesibukan kerja dan aktiviti laen,tp aku gagahkn jugak kerna menghargai korang

Lately, rezeki aku dari sudut perhubungan sesama blogger amat la murah… yang terbaru, bila kopi promote blog aku sbg salah satu bloggers superb wajib lawat, paling terharu bila blog ni blog 1st dalam list die tu… serius terharu, sebab blog die antara blog yang ramai visitor,dlm rami2 tu, aku antara yg dipilih… huhu…

pastu dek kerana entri satu segmen ni, benda pelik pasal diri aku tu menarik perhatian sorg blogger sampai die wat entri psl lelaki suke pink,siap promote aku lagi… pink gak la muke aku bile tgk ade org promote aku…

dan… setiap kali aku jengah site stats,aku akan nampak ada link dari blog2 laen…

antara blog2 yang da letak blog aku ni dalam bloglist die…

pirate

kopi

insan marhaen

Liza @ adzriel AB

fyna

miszdian

atieyiko

myaelqayreenaazryan

lagunamerbok

norminieza

hanisaje

mizz siha

haeruddin

amalini

hafizalsharif

hidayahmurni

bapak

ustaz

mungkin ada lagi yang letak yang aku tak senaraikan,mungkin terlepas pandang… anyway… trime kasih sangat2 kat korg yg letak link blog aku ni kat dlm bloglist korg,kpd visitor,silent reader,kpd pengomen… aku amat hargai jasa korg

(Visited 21 times, 5,350,145)

11 thoughts on “Bilion terima kasih kepada semua

  1. sama sama..hehehe..

    pendek je pulak komen arini..ape pun tanpa rakan rakan blogger dan pengunjung yang sentiasa mengunjungi blog kita untuk menikmati hasil perahan minda kita tu siapa la kita ni dan apa je la nilai blog yang kita buat tu..

    walaupun blogging ni kekadang terselit tentang hal peribadi tapi yang penting ada perkongsian yang boleh dimanfaatkan oleh orang lain..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge