bile nak tukar rupa ni?

kalau korg penah baca entri sebelum ni, aku ada kata nak tukar rupa blog ni, tapi tak tukar2 gak… ape kes ye tak?

ini adalah kerana susahnye nak dapatkan theme yang memuaskan nafsu aku… huahaha… ade yang bile tgk demo kat web yang nk download tu nampak agak hensem cam aku… tapi ada gak yang indah surat khabar dari rupa. bile activate, selalunya masalah aku adalah ngan image dalam entri aku… hadoi ai… banyak yang terjelir keluaq.

bile ade yang smart, kachak bergaya, hensem, macho cam aku, bile gadis2 tengok mule tersipu2, nak masukkan code nuffnang la pulak yang jadi payah. sebab wordpress blog2 designer skang da makin memandang ke arah keselamatan, dan signature, kirenye bukan mudah la orang nak menggodek code2 diorg dan kirenye kalau coding gaya camni, si polan punye la ni… camtu la…

hadoi la~ penat otak ni… tak packing lagi nak balik kampung, keta tak servis2 lagi.

ha…kepada yang menggunakan wordpress, td aku jumpe satu web nih… mungkin boleh dijadikan bahan rujukan. >>> wphacks <<<

(Visited 62 times, 5,375,284)

5 thoughts on “bile nak tukar rupa ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge