Bila alongxp di featured di komuniti blogger…

Huhu…

hari sabtu ari tu nak ping blog kat komuniti blogger,xleh… ade masalah…so aku scroll bwh2 kat main page komuniti blogger tu…

sekali ade lak bahagian ni…terkujat aku…

so bile klik kat sana…

tapi sayangnye, blog aku yang laen yang diletaknye… blog yang da tak aktif lak tu… blog tu dulu saje aku buat, konon nk mengejar kekayaan… tp bile duit jadi target, cam biasa ar…tensen melande…so aku stop… xtau ar camne leh die jumpe blog yg tu lak… baca lagi alongxp di komuniti blogger, bile aku nk di featured kat nuffnang lak?huhu…

 

(Visited 23 times, 5,350,921)

12 thoughts on “Bila alongxp di featured di komuniti blogger…

  1. laa…blog lame eyh…sebelom ni x knal along lg ek…hehe…xpe…sy doakan blog along yg ni di featured by nuffnang plak…amin…insyaAllah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge