Berdua…

Huhu…mlm(16 ogos 2010) ni mlm ke dua aku berbuka berdua kat umah ni…huhu…akhirnya aku da ada tman kat umah…hahaha…bukan bini da… Housemate…die cikgu yg br posting kat tmpat keje aku,asal dr terengganu,bujang lg…xbrape nk single la…die start masuk umah aku ari jumaat petang ari tu,tp ari tu die dtg skolah juz nk jengah skola,so ari ni xdela die ssh nk cr skola,alang2 da smp,die cr umah skali… Kebetulan aku ni jela warga skola lelaki yg bujang(kembali),so bos tny la aku klu die nk dok skali leh x,aku pn xde mslh ar…at least kurang la beban aku nk byr sewa umah…leh ar kongsi2,pastu ada gak ar kwn nk bebual(aku pn jnis asek nk berckp je).
So far da 2 ari knal,die ok…tak crewet,sgt simple…juz kdg2 kesian ar kat die,sbb cam mlm2 aku g jmp awek aku,die nk ikut pn srba slh gaknye,nk kua die xde keta,ade moto je…kawasan nk msuk umah aku ni bahaya ckit klu bwk moto klu da lewat2…ntahla…
Arap2 die xde mslh ar ngan aku,n aku pn xde mslh ngan die,alaaa…memasing da besa,da keje…xde hal kot…insyaAllah…{prtm}

(Visited 57 times, 5,369,544)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge