Loading...

Bercuti…

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1 Malaysia dan selamat pagi sume… masa aku taip entri ni da pukul 2 pagi,tp hehehe…seting bia publish pukul 8 pagi…

Ni sume psl radio era dalam riuh pagi era ar ni… diorg asek wat topik psl cuti je… ari tu citer psl baki cuti, smlm citer psl tempat cuti yg org xtau… pastu ex-gf aku asek sbut psl die bercuti je…

Jeles gak ar… tp nk wat camne… cuti skang da xde makne da… byk cuti aku sblm ni aku habiskn ntah wat pe ntah… kdg apply sbb mls nk g keje… kdg sbb xsihat,tp mls nk g klinik…

duit pon xde nk g bercuti… nk g bercuti ngan sape? kwn2 sume da kawen sume da ada komitmen memasing, jeles gak bile kwn2 anta kad jemputan kawen, ex-wife aku pon da mengandung… aku? ntah bile ntah… dok umah je la…

mslhnye…dok umah pon nk watpe? cam mlm ni ha… internet punyela lembab… cam..

bile la agaknye aku dapat wat camni…

sambil shoot gamba camni…

mmm… ape pon… aku ucapkan…

kat sesape yg nk bercuti tu… klu korg photog, nk g bercuti, jgn lupe ltak name aku sbb pewaris kamera n aksesori korg dlm wasiat… hahahaha… kidding… aku doakan korg slamat pergi n balik k?

One comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge