Benti jap…

Letih kemas umah,kemas keta,file2 ape sume,so benti jap ar…da bebulan aku tak kemas 1 bilik kat umah aku nih,ari ni konon nk kemas ar…so aku punggah sume,aku buang brg2 aku ms dulu2 yg da xleh pkai,pastu aku jumpe2 knangan2 manis masa aku ada isteri dulu…mmm…buang gak…aku keraskn ati aku,even dlm ati ni xleh nk buang rs syg kat die… Sbb aku bercerai ngan die bukan ngan kehendak aku n bukan mcm mata org laen nmpk,hanya aku,die,org2 tertentu n yg pasti Allah tau hal yg sebenarnya… N kpd org yg aku pggl ‘u’…antara sbb i xleh kekalkn hubungan kite sbb u da calarkn ati i,i harap bl u bc post ni u tau kat mana silap u tu…i da pnh bgtau u…tp u xnmpk…

Sekeras2 ati aku,setabah2 aku,aku kalah bile tgk maenan anak2 aku, aku rindukn diorg,n sbb tu la yg wat aku kurangkn waktu tido aku sbb nk kerja,nk cr duit nk bg nafkah kat diorg sbb ngan gaji akui skang ni mmg aku xmampu nk bg secukupnya kat diorg,n psanan kpd org yg wat aku susah…(aku khaskan kepada org2 tertentu je,sape mkn cili,die yg terasa pedasnya)aku da pnh bersumpah kat korg,selagi aku susah,korg akan terus ditimpa bala,korg akan 10 kali susah dpd aku, korg hanya leh bernafas hanya bile aku da senang,hanya bile aku dpt ape yg aku nk…yes…”ramai yg akan kata manusia mana pnh rs cukup”, tp aku bukan camtu,sampai satu masa aku akan ckp kat korg,”nila balasan korg kat aku slama ni,aku da dpt ape yg aku nk,aku da selesai ngan korg…” Korg tau aku akan wat gak ape yg aku ckp,cpat atau lambat je,sama ada bnd baek atau sebaliknye…tggu jela…

(Visited 49 times, 5,369,140)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge