bangla gile seks!!!

Petikan dari berita

Pelajar dicabul dalam kelas

Sementara itu, dalam kes berasingan, seorang lelaki warga Bangladesh berusia 25 tahun yang kemaruk seks ditahan kerana disyaki mencabul kehormatan seorang gadis berusia 17 tahun yang juga rakan sekerjanya, kira-kira jam 11 pagi kelmarin.
Lee berkata, lelaki terbabit yang bekerja di sebuah pasar raya di Pauh, dekat sini, gagal mengawal nafsunya lalu memegang paha mangsa ketika mereka bekerja.

“Siasatan polis mendapati suspek turut melakukan perbuatan sama terhadap seorang pekerja wanita lain di pasar raya sama sebelum ini. “Polis sudah mendapatkan perintah reman lima hari sehingga 24 April ini untuk siasatan lanjut. Dia memegang paha mangsa yang bekerja di pasar raya berkenaan,” katanya.

memula aku baca berita tu, pasal budak meraba, aku da tekanan da, ape la nk jd dak2 zaman skang,da makin melampau kot… tapi bile bace bab bangla tu terus aku hangin taufan, aku mmg anti ngan diorg ni… diorg ni pemalas, lembik, beza gila ngan org indo, org indo wat keje cam stamina xpenah abes, masa aku abes blaja dulu, aku ikut adek aku,keje kontrak pasang bumbung, kekuda dan gulung2(kata adik aku), so kena angkat besi tu dari tempat diturunkan ke bumbung, pergh…indo ni keje aku ckp ko, cam xreti penat, aku wat 3 trip da rs cam nk pengsan,die leh lak sambung keje lagi,die tunggu aku lambat sangat,die angkat sorg2, pergh…

kalau bangla? mak aih…keje nk mengular je… wat keje lambat,pastu asek nak menggatal, pantang nampak pompuan,cantik ke xcantek ke,kurus ke gemuk, mesti die nak mengendeng… penah skali aku nk bayar isi minyak, aku g kaunter, ade bangla tu dok rapat gile ngan awek tu, last2 awek tu maki”ko ni pehal dok rapat2?” bangla tu sengih je… dek kerana aku bengang tgk bangla tu, aku xsedar yg aku dok tecegak kat situ wlaupon awek tu da pulang baki duit aku, bile bangla tu perasan aku pandang die cam org panter usyar kijang, die blah dr situ…

so korg yg pompuan2 tu,jauhkn la diri dr diorg ni… ramai da yg jd mangsa…

motif entri : lepas geram semata2.

 

Hasil carian :

(Visited 2,296 times, 5,364,928)

48 thoughts on “bangla gile seks!!!

  1. kena ganggu dengan bangla tak de la lagi…
    tapi my dad ada amik pekerja bangla kerja, setiap minggu asyik mintak mc demam…
    padahal malas kerja…MALAS GILA OKAY!

    • @pirate, aku rs ko kena pakai minyak kelapa wat minyak rambut,sikat rambut bia nampak leper,pakai baju kemeja kotak2,pakai selua slack wane merah, pastu pakai selipar atau kasut sport, mesti diorg nk kat ko, bangla kan sll pakai camtu…

  2. hohohoho….mmg x suka…x suka…x suka…dulu lps spm penah keje kilang kejap…bangla2 ni mmg gatai….klu jumpa kat mana2 pun skrg ni takut dgn bangla…klu tgk pompuan mcm nak di makan jer…eiiiii… xsuka!!!

  3. erk sabar2 memang geram betul la entri ni huhu
    tp memang btul pun ape yg awk ckp ni setuju sgt2
    aih menyampah btl ngan bangla ni lagi2 bab bau aihhhh
    44 hari tak leh tido ngeeee

  4. erk sabar2 memang geram betul la entri ni huhu
    tp memang btul pun ape yg awk ckp ni setuju sgt2
    aih menyampah btl ngan bangla ni lagi2 bab bau aihhhh

  5. banyk beno tgk porn gamaknye…nak pulok klo yg dah kawen tu.bini kt sana…haha..
    gadis2 sini plak molek2 blako…

    apa2 pon..yg gadis ni beware je…

  6. setuju setuju
    tapi kan kat area umah aku ni ade sorang bangla nama amin
    sangat sangat rajin
    super duper rajin
    baru call tak sampai seminit dah terpacak depan rumah
    buat kerja tekun pulak tu, takde maen maen

    • @trex, sbb ko tu pompuan,laju la die,tp bukan xde bangla yg rajin… masa mak aku keje kedai baju dulu,ade sorg bangla ni wat part time,die mmg rajin,die jahit baju pon nampak kemas la…

      tapi kebanyakkan yg laen tu mmg semak… tambah2 bile die da ramai2…

  7. budak-budak zaman sekarang, rosak masa depan.
    sayang, ramai berbakat, bijak, tapi tak digunakan sepenuhnya.

  8. ari ni dah 3 org kot buat entry pasal cabul mencabul..
    perghhh~ rosak suda zaman skrg.. huhu..
    yg satu entry tu pasal mamat pendatang tu buat entah apa kt dlm bas, mmg nda senonoh lnsg.. then satu lg tu sal budak skolah cabul classmate sndiri n classmate lain cma pndang jak..adoi~
    mcm2 jak..

  9. memang teruk…dulu saya masa keje kilang perabot, bangla selalu suruh saya buat itu ini. dia relax je. saya budak baru. lama2 saya bengang terus mengamuk dan cakap nak tunggu kat luar. terus dia datang minta maaf. 1 lagi, masa keje kat situ, ada suami orang mengamuk pukul bangla yang ayat bini dia. Ada gak budak2 perempuan terjatuh cinta dengan dorang. macam bodo. macam takde laki melayu lain dah. buat sakit hati je ingat.

    • @Nasz, tu yg sy bengang sgt ngan bangla ni… diorg ni asalkan pompuan,sume die nak,bini org ke anak dara ke die sesah je…
      pompuan2 yg cair kat diorg tu xde akal,diorg minat muke bangla tu yg konon2 cam hero hindustan…
      menyampah tau…hahahaha

  10. memang teruk…dulu saya masa keje kilang perabot, bangla selalu suruh saya buat itu ini. dia relax je. saya budak baru. lama2 saya bengang terus mengamuk dan cakap nak tunggu kat luar. terus dia datang minta maaf.

  11. Aku mmg x minat pun ngn bangla..
    Pelik ah…pendatang asing kat Mesia ni
    naik tocang..slamber ngacau org tempatan..
    Nak2 org aprika..xde sopan santun lgsung!

    • @Yun a.k.a Shinju, ha yg tu mmg la…tapi so far aku lom pnh de mslh lg ngan diorg ni,sbb xpnh lg tgk dpan mate…
      ntah ar… kalau kat sesetengah negara,pendatang adalah pendatang, kat msia ni pendatang cam tetamu terhormat kot…

  12. nak buat macamana sekarang ni duk kat malaysia pun rasa macam duk kat bangladesh je….
    bersepah diorang kat mana2….
    tu pasal lah banyak kes macam ni..

    • @eita, tau xpe… pastu kerajaan malaysia siap layan baek lak tu,cam kes yg dok bwh jambatan tu,apsal bangla je?apsal iindon xde kes camtu,sbb indon die sedar die dtg negara org, cam bangla ni xsedar diri… siap melawan,tu yg jd gitu,keje malas,pastu sibuk tuntut gaji… lempang pakai capal kang… hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge