Awas!!!H1N1

satu virus H1N1 telah dikesan di dataran banting bermula jam 8 pagi hingga 1 tengahari td. Virus itu tidak pula menakutkan orang ramai,malah menjadi tumpuan orang ramai yang telah datang ke Karnival Doktor Muda peringkat daerah Kuala Langat.

haha…menakutkan tak? ni salah 1 gamba yang aku shoot siang tadi sebab sekolah tempat aku kerja menyertai konvensyen ni. ok,sekali lagi diingatkan aku bukan cikgu ye…aku ni juruteknik komputer, merangkap kameraman, merangkap mcm2 lg…

ok,nnt aku up kan lagi gamba2nye,mungkin sebahagian kat sini, mungkin sebahagian kat web skola aku dan mungkin juga kat fb aku.

kalau korg ade cerita2 camni,hantar la…k?klik sini

(Visited 22 times, 5,351,167)

8 thoughts on “Awas!!!H1N1

    • @kopi, huish…bukan la…haha…tggu gamba2nye aku da touch up…nnt aku letak sekeping gamba aku skali…gamba aku ada kat fb aku,ada org tag…sila la ke fb ku… wink…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge