alongxp.com nak mencari wajah baru

ye…saye tau saye ensem…wahahaha… jangan marah… gurau2 je…ok,saye mmg nak cari wajah baru,untuk blog ni, bukan la nak cari krew ke,pengacara ke, maksudnye nk tukar template blog nih… dah dekat 2 tahun dah pkai theme nih,so rasanya dah boleh dah aku nak tuka template baru.

aku pon xpasti lagi yang macam mane sebenarnye yang aku nak, so far masa aku taip entri ni,ari ahad,pukul 10.50 pagi,(aku buat auto publish)dah 6 template aku download, tapi aku lom nak install lagi, so nnt kalau korg bukak blog aku ni, kejap camni,kejap camtu,jangan la terkejut lak ye… tengah mengetest la tu ye… hehehe…

(Visited 31 times, 5,352,118)

15 thoughts on “alongxp.com nak mencari wajah baru

  1. huhu.. gua lagi lama dah 3 tahun tak tukar templete blog.. dari 1st buka blog sampai skng tak oenah tukar template lama kan..?

  2. lamernya guna template..ain dah tukr bnyak tmplate..hehe..
    selamat menukar template..kalau leh janji senng nak bacer..entry 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge