alongxp.com dah datang!!!

petang tadi, bosan2, bukak la fb kat bb aku, skali status siti suhaili latif atau nama blogging nye pearl jade dok ade kat atas skali, die tengah pening kepala nk pilih domain name. yg aku lak, cadangan tu dah ada, domain name yg aku nak pon tak ada orang pakai, tinggal lagi terfikir bile masenye aku nak tukar daripada http://kakicandid.com/blog kepada https://alongxp.com.

bile tengok semangat si pearl jade ni, terus aku pon bersemangat nak tukar gak. so tadi, baru kejap, aku dah beli domain tu, dan dah bank in duit, tggu approval, dan lepas tu, tggu org technical dari datakl utk configure untuk redirect dari http://kakicandid.com/blog kepada https://alongxp.com.

so kepada yang dah letak blog ni dalam bloglist korg, aku mintak maaf,korg kena edit,tuka dari http://kakicandid.com/blog kepada https://alongxp.com sbb aku dah tanya ngan technical datakl, diorg kate,klu url bertukar, feed hanya ikut url lame,die takkan tukar ikut yg baru, so kena buat manual, maknanya… kalau korg tak tukar, sampai tahun depan la korg tgk latest post aku adelah “AKU… ye… aku…

so ingat, lpas ni, url blog ni adelah https://alongxp.com ok?

p/s: dasyat tul la, die bukan setakat redirect kat address bar je, kat dlm post pon die automatik tuka skali, cube korg taip url lame kat komen, pastu submit, leh x?

{prtm}

Hasil carian :

(Visited 33 times, 5,369,258)

68 thoughts on “alongxp.com dah datang!!!

  1. tahniah. moga perubahan ni bawa satu yang hebat dalam diri kamu.. 🙂

    Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. 🙂 Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. 🙂

  2. Salam tuan rumah, Selalu nampak post dekat shoutmix dan hari saya luangkan masa untuk bertandang kesini…bagus sudah ada peningkatan dalam arena pemblogeran( bahasa syok sendiri ) dan lepas ni guna pulak server sendiri.Baru bestt..Tq

  3. jap, adakah aku sorang je yang pelik dengan post ni? haha

    apesal alongxp.com kena pegi alongxp.com jugak??? redirect dari alongxp.com ke alongxp.com? LOL

  4. entry ni saya suka.
    saya teringin nak tukar tapi, tak reti la.
    alongxp suka datang shoutbox saya.
    thanx untuk singgah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge